17 lis 2013, 13:28
witam :-)
w końcu się udało, bo ciągnie nie szło tu wejść,
Monika doskonale Cię rozumiem, jak też ciągle prawie wszystko robię w biegu, mąż mimo, że normalnie pracuję, to od 3 tyg. jeszcze jeździ na fuchę, także cały dzień go nie ma, a ja muszę ogarnąć dom i dwójkę dzieciaków, Szymek po chorobie pochodził tydzień i teraz znów chory :ico_olaboga: ,
ślicznie foteczki dzieciaczków :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: ,
jeśli chodzi o różnicę wieku to takich malutkich widac roznice, chłopcy zawsze będą wysocy niz dziewczynki, poza tym Szymek w przedszkolu jest w grupie cztero i pięcio -latków i powiem Ci , że w tej grupie jest 3 chłopców i jedna dziewczynka wysoka, a Szymek jest jednym z nich, a reszta pięciolatków jest niższa od niego i to sporo :-) ,
także pół roku a nawet rok to nie raz żadna różnica, każde dziecko rozwija się i rośnie we własnym tempie :-) ,
tibby no ładnie waży Twój Tom :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: ,
my w środę mamy szczepienie to zobaczymy ile mój Mikuś waży :-D
ząbki to ja już dawno o nich pisałam , że wychodzą, jeden to też myślałam, że lada moment wyjdzie, bo go czuć i widać całego przez dziąsło, no i jakoś nie może się przebić, strasznie długo to trwa, a mały się męczy, ledwo oczy otworzy to pcha rączki do buźki, ciągle mu coś na niej wychodzi, pewnie przez tą ślinę
Małgorzatka jak dzieci? i Twój pęcherz?
tibby , jeny, ziolo, viomil, martuss, sosna i reszta dziewczyn, co tam u Was?