oloriusz
Noworodek Forumowy
Noworodek Forumowy

Re: tabletki na uspokojenie

16 lis 2015, 13:58

także zgadzam się z postem wyżej, że lepiej poszukać rozwiązania w ziołach niż sięgać po specyfiki z apteki. zostawiam jeden artykuł z wikipedii jako jeden z bardzo wielu przykładów. wiki

Awatar użytkownika
Weronika88
Noworodek Forumowy
Noworodek Forumowy

17 lis 2015, 19:29

Najlepsze są tabletki ziołowe, nie ma co przyzwyczajać organizmu i umysłu do innych, mocniejszych... Trzeba też troszkę ćwiczyć psychikę:-) Ja osobiście zażywam w razie potrzeby Melisę Colfarmu. Wyciąg z melisy łagodnie uspokaja i rozluźnia mięśnie gładkie przewodu pokarmowego. Nieznacznie pobudza wydzielanie żółci i soków żołądkowych. Suplement diety przeznaczony jest dla osób dorosłych. Stosować w stanach zdenerwowania, uczucia niepokoju, trudności w zasypianiu, w osłabieniu procesów trawiennych. :ico_haha_01:

Benikta
Noworodek Forumowy
Noworodek Forumowy

17 lis 2015, 19:35

Popieram koleżankę wyżej że najlepsze właściwie są tabletki ziołowe sama kiedyś z takich korzystałam ponieważ nie mogłam wytrzymać nerwowo nawet to mi pewna koleżanka aptekarka zaleciła bo dużo ludzi chwaliło to powiedziałam sobie że i ja spróbuje. Powiem wam że pomagało wiadomo nie od razu ale jak zażyłam to od razu takie dziwne uczucie i stopniowo przechodziło a jak się fajnie śpi tak spokojnie bez żadnych nerwów no naprawdę warto. Nie zastanawiam się kolejnym razem jakie mam wybrac pigułki tylko i wyłącznie ziołowe wam też polecam dziewczyny!

Adda123
Noworodek Forumowy
Noworodek Forumowy

19 lis 2015, 10:22

Ja też uważam, że tabletki ziołowe są dobrym rozwiązaniem.

Awatar użytkownika
Tomia
Towarzyska dusza
Towarzyska dusza

19 lis 2015, 12:44

Nie stosuję żadnych i raczej nie polecam ich stosowania. Podobnie jak tych leków, które mają działać na sen. Nie chcę takiej ingerencji w mój organizm. Wolę sobie radzić inaczej. A mam z czym, żyję z facetem maminsynkiem a mieszkamy pod jednym dachem z jego rodzicami, którzy mnie szczerze nienawidzą. Dla mnie resetem dla ciała i umysłu stały się treningi. Jakieś 30, 40 minut kilka razy w tygodniu. To świetnie uspokaja skołatane nerwy, usuwa nerwobóle z brzucha, polecam, bo przetestowałam si trzymam się tego.

MartynaS
Towarzyska dusza
Towarzyska dusza

20 lis 2015, 13:10

U mnie okazało się że miałam za mało witaminy d, magnezu i potasu i dlatego byłam nerwowa. Jak zaczelam uzupełniać to teraz jest dobrze.

Zosiakochana
Noworodek Forumowy
Noworodek Forumowy

20 lis 2015, 16:49

Ja polecam valused. Nie uzależnia i jest na bazie ziół:)

Awatar użytkownika
angelika89
Częstowpadacz na plotki
Częstowpadacz na plotki

27 lis 2015, 13:36

Mnie też czasem zdarza się brać tabletki na uspokojenie. Wiele jest sytuacji w naszym życiu na które reagujemy nerwowo i zbyt emocjonalnie. U mnie pomaga Doppelherz aktiv Na uspokojenie, mam po nim lepsze samopoczucie, nie jestem rozdrażniona, a przede wszystkim mam większą koncentrację i wydolność umysłową, które pozwalają skupić mi się na pracy.

domi99
Niemowlak forumowy
Niemowlak forumowy

01 gru 2015, 17:33

Ja biore regularnie taki suplement Ashwagandha (z tego co wiem to Hepatica ma dosc tani, z innych firm sie nie spotkalam jeszcze). A jak sie bierze cos na uspokojenie w momencie gdy sie jest zdenerwowanym to troche dziala jak placebo niestety, bo takie leki musza miec czas.

Lagenko
Śmigam już bez trzymanki po forumku
Śmigam już bez trzymanki po forumku

07 gru 2015, 12:11

Też słyszałam sporo dobrego na temat tabletek valused,ponoć są skuteczne o ziołowym składzie więc warto spróbować. Z tego co wiem nie są drogie,tym bardziej zamawiając w aptece internetowej.

Wróć do „Być kobietą”