Jolanda
Częstowpadacz na plotki
Częstowpadacz na plotki

Plastyka piersi

25 mar 2016, 19:20

Czy myślałyście kiedyś o powiększeniu piersi?
Ja mam bardzo małe i zastanawiam się nad takim rozwiązaniem, bo wydaje mi się, że dzięki temu zyskam na atrakcyjności.
Panowie lubią raczej obfity biust, prawda?

Awatar użytkownika
Sandia
Częstowpadacz na plotki
Częstowpadacz na plotki

Re: Plastyka piersi

28 mar 2016, 20:41

Powiększenie piersi jest raczej poza moimi zainteresowaniami, ale pewnie jak u każdej kobiety znalazłoby się kilka rzeczy do zmiany, z których nie jestem tak zadowolona, jak chciałabym.
Na pewno, gdybym decydowała się na taki zabieg, brałabym pod uwagę takie kliniki, jak Art&Med., tak żeby mieć pewność, jeśli chodzi o opiekę i komfort.
Poza tym czytałabym sporo w sieci na temat samego zabiegu i ewentualnej rekonwalescencji po nim.

obrun
Mistrz pióra
Mistrz pióra

19 kwie 2016, 12:28

Moje piersi miały nieregularny kształt. Niby nie powinnam się przejmować, jednak nie czułam się z tym dobrze. Wybrałam się do dr Olender i bardzo się cieszę z tego powodu. Świetnie mi doradziła i wykonała swoją pracą znakomicie. Nie tylko ja jestem zadowolona, ale mój mąż również. Warto umówić się na konsultacje: http://drolender.pl/zespol/dr-anna-olender/ . To prawdziwa specjalistka.

bardetka
Noworodek Forumowy
Noworodek Forumowy

14 maja 2016, 17:28

Ja co prawda nie powiększałam piersi ale zmniejszałam. Miałam zbyt duży biust i ciągłe problemy z kręgosłupem. I zdecydowałam się na zabieg zmniejszania u dr Olender. Po zabiegu szybko doszłam do siebie. I dzisiaj parę miesięcy po zabiegu ustąpiły bóle kręgosłupa, czuję się lepiej. Także zmniejszenie piersi też jest ważne drogie Panie.

zuzkamarciniak
Niemowlak forumowy
Niemowlak forumowy

08 sty 2018, 02:25

nie myśl o tym, jaki biust lubią panowie tylko pomysl o sobie- czy odpowiada ci obecny rozmiar twoich piersi czy chcialabys je powiekszyc dla wlasnego komfortu i lepszego samopoczucia :) obecnie operacja nie jest juz niczym strasznym- zwlaszcza gdy wybierzesz odpowiednie, bezpieczne implanty, np. implanty mentor sa czesto polecane przez chirurgow, a nawet wybierane przez takie 'gwiazdy' jak chodakowska czy rozenek

Wróć do „Ogólnie o zdrowiu”