mirella911
Noworodek Forumowy
Noworodek Forumowy

Re: tabletki na uspokojenie

10 maja 2016, 10:27

Mi zawsze na uspokojenie pomaga melisa. Kiedy jestem w długotrwałym stresie to to parze sobię ją 2 razy dziennie. Na mnie działa. Tabletki to jednak chyba ostateczność. Niby ziołowe, na pewno jakoś tam wpływają na nasz organizm.

Lagenko
Śmigam już bez trzymanki po forumku

13 maja 2016, 09:26

Melisa czy też inne "ziołowe" specyfiki,będą jak najbardziej w porządku i warto na nie postawić,szczególnie po stresującym czy męczącym dniu. Mi osobiście pomaga ruch i aktywność fizyczna aby móc się w pełni zrelaksować:)

Awatar użytkownika
marita
Niemowlak forumowy
Niemowlak forumowy

24 maja 2016, 08:25

Jeśli chodzi o mnie, to u mnie sprawdza się suplement diety Doppelherz aktiv Na uspokojenie. Jestem osobą, która często się denerwuje, stresuje, jest rozdrażniona, a przez to ma mniej energii na wydajną pracę i niestety samopoczucie także na tym traci... Ale regularne stosowanie wspomnianego przeze mnie preparatu pomaga :). To naturalny ziołowy suplement, który działa trójtorowo - redukuje stres i rozdrażnienie, wspomaga dobre samopoczucie, a także zwiększa wydajność umysłową i koncentrację. Gdyby ktoś z Was był zainteresowany tym preparatem, to tutaj znajduje się więcej informacji na jego temat - http://www.doppelherz.pl/produkty/ukl-n ... nie-4.html. Pozdrawiam :)

TakaJakaJa
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

02 cze 2016, 15:29

Ale nie za każdym razem! Wtedy już w ogóle nie będziemy umiały samodzielnie redukować stresu.

uwodzicielka1
Już śmiało chodzę po forum!
Już śmiało chodzę po forum!

05 cze 2016, 14:06

ja bym była daleka od stosowania tego typu metod

Lagenko

07 cze 2016, 08:50

Co innego picie ziół uspokajających typu melisa,a co innego faszerowanie się lekami,tabletkami i tutaj również jestem od tego bardzo daleka,szkoda naszego zdrowia,przecież można sobie radzić ze stresem na szereg innych sposobów.

szpilka85
Noworodek Forumowy
Noworodek Forumowy

28 cze 2016, 20:57

Tabletki uspokajające na bazie ziół są bezpieczne i nie uzależniają. Jednak trzeba się zastanowić co takiego nas tak mocno denerwuje czy stresuje i postarać się, żeby chociaż minimalnie te czynniki ograniczyć.

barbs
Niemowlak forumowy
Niemowlak forumowy

29 cze 2016, 10:23

Tabletki uspokajające na bazie ziół są bezpieczne i nie uzależniają. Jednak trzeba się zastanowić co takiego nas tak mocno denerwuje czy stresuje i postarać się, żeby chociaż minimalnie te czynniki ograniczyć.
to fakt, mnie ostatnio nawet urlop stresuje, martwię się bo wyjeżdżamy i muszę zwierzaki zostawić pod opieką kogoś innego, dobrze że mam jezcze trochę nervomixu bo chyba przez pierwsze dni urlopu bedę to przeżywać :D wiem że to głupie ale taki już ze mnie typ ;)

KochamZdrowie
Niemowlak forumowy
Niemowlak forumowy

04 sie 2016, 07:49

zamiast ściśle brać tabletki na uspokojenie,to proponuję zaparzyć sobie melisy czy inne ziółka,które także pomagają się wyciszyć a w żaden sposób nie są inwazyjne dla naszego organizmu,ewentualnie warto też spróbować rozładować stres za pomocą aktywności fizycznej.

Kaalinia
Noworodek Forumowy
Noworodek Forumowy

19 wrz 2016, 14:58

to oznacza że się czymś stresujesz bo spać po nocach nie możesz, też tak mam czasami ale wtedy przed snem też biorę nervomix, uspokaja wycisza i śpisz jak zabita, a najważniejsze jest to że wstajesz wypoczęta i masz siłę iść do pracy, bo po nieprzepanej cięzko byobyb iść do pracy i normalnie funkcjonować.
Też polecam nervomix - naprawdę warto jeśli nie możemy po nocach spać :)

Wróć do „Być kobietą”