20 kwie 2007, 09:01
LUTOWKI jak sie pozbyc tych reklam? kurcze chciałm przeczytac co napisałas ML ale nie widze częsci tekstu przez tą reklame z pneumokokami wwwrrrrr,jak to wyłaczyc zeby sie nie pojawiały te rekalmy? AAAAAAAAA juz wiem mąz mi wyłaczył ten programik co blokuje reklamy ale juz go załączyłam spowrotem i nie ma tych reklam hi hi hi
KATELAJDKA jeśli jest faktycznie tak jak wyczytałaś to po jaka cholercie ja tak duzo piję i sie nawet zmuszam bo juz mi to częste picie przyprawia o mdłości :ico_noniewiem:
A ja nadal nie rozumiem jak np. ty napisałaś ze po karmieniu ok.1-1,5 odciągasz pokarm,no oki ale po co?jak gdzieś chcesz wyjsc czy tak sobie?bo ja jakbym odciągneła po 1,5godzinie po karmieniu to za 1,5 godz.miałabym flaczki bo nie zdązyłoby sie naprodukowac i co dałabym Amelce?to z butelki odciągniete? bo nie rozumiem????
hekkate Wiesz co jak poczytałam co wkleiłaś ze mleka kobiecego nie wolno podrzewac bezposrednio na ogniu ani w mikrofalówce to powiem ci tak ze ja o tym doskonale wiem,mikrofala to absolutnie odpada a wyobraz sobie,ze jak byłam z Amelcia w szpitalu na zap.płuc to tam lekarki,nie tyle pielegniarki ale lekarki mowiły do mam które miały odciagniete mleczko: "moze pani.... spokojnie sobie je podgrzac w mikrofalowce,tu mamy w kochni" :ico_puknij: ładnie i bądz tu mądry i pisz wiersze. Mi sie wydaje,ze jak sie włozy nasze mleczko do mikrofali to przeciez straci te wszystkie najcenniejsze przeciwciała i witaminki co nie?,to chyba tak samo jest jak z gotowaniem warzyw,im dłuzej sie je gotuje tym wiecej traca witamin i najlepiej jest je gotowac na parze, wiec te lekarki jakies dziwne podejscie do sprawy miały.
Ostatnio zmieniony 20 kwie 2007, 09:07 przez
karolas, łącznie zmieniany 2 razy.