hellloooo no to ja chcialam zlozyc zyczonka swiateczne duzo fajnych kolorowych jajek pisanek duzo zajaczkow i smacznego jajka duzo zdrowka i dobrego meza co by umial gotowac polskie jedzonko i swieta poslkie urzadzic....cos sie mi pol na pol udalo wrobic meza w te swieta, bo nijak go przekonac niemoge, ze to swieta jak swieta bozonarodzeniowe....nieprzyzwyczajony i juz.....
kaola, sliczna kartkaswiateczcna z mala!! no to ci sie udalo hihihi mysmy dzis niestety gosci ni z tad ni zowad mieli mial byc tylko A. ojcíec ale przyjechala A. siostra tez z mezem i trojka niezwykle glosnych dzieci...ale jest talerzy do zmywania...mam nadzieje ze uda mi sie w nie wrobic meza hihihihi
współczuję zmywania :ico_placzek: - niecięrpię tego
- na szczęście teraz mam najlepszego przyjaciela do tego zowie się
..............................................pan zmywarka :ico_smiechbig:
A co myśmy niedawno sciągnęli do chatki - małą tak wszyscy wymęczyli, że po 2 setkach i pięćdzieciątce - padła i śpi jak na razie bez zająknięcia :ico_smiechbig: :ico_smiechbig:
Witam was dzieczyny i mam pyatnie jak jest w Danii? mój maż bardzo chce nas tam wszystkie zabrać tzn. mnie i 4 córki , ale ja w zasadzie nic nie wiem o tym kraju nie mówiąc o jezyku :ico_placzek: może coś napiszecie ze swoich obserwacji życia tam na miejscu ,
chyba sie za bardzo nie wcięłam? a tak w ogóle to jestescie swietne i czytajac was wydaje mi sie ,że znam Was od zawsze , no prawie od zawsze... :-) :-)
matylda, gdzies zniknelas matyldo wpadaj szybko do pogadamy o danii, mi ona sie osobiscie podobna, ale ma tez swoje minusiki , ale ci powiem ze gdybym miala wyjezdzac od razu pakowalabym walizki ;D;D;D hihihihi bo jest tu O NIEBOOOOOOOOOO lepiej niz w polsce :ico_oczko: ale napsiz cos wiecej co dokladniej cie interesuje??
mama_zuzi1980, witaj jasne, że cię przyjmiemy tylko u mnie cś z czasem ostatnio kiepsko
ale obiecujęsę pojawiać :ico_haha_01:
napisz coś o sobie i jak sie mieszka w Szwecji :ico_haha_01: :ico_sorki: :ico_haha_01: