Masz moze cos do mojego nosa?? ( chlopak myslal ze o dragi mi chodzi
:ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig:
hihihihi oczywiscie ja skoromna prosta kobita mialam na mysli rysunki..... hiihihi
:ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig:
a teraz tez mowie po dangielskiemu hihiihi i to i to ale w dwoch wale glupoty hiihih bo prawdziwym znawca nie ejstem, no ale juz studiuje po dunsku, powiem tylko ze trudno jest hiihihihi
u mnie identyko :ico_smiechbig:
dzięki ci kobieto dawnom sie tak nie ubawiła punkcik dla ciebie :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig:
co do języka - staram się do małej po polskiemu gadać - choć na pocżatku też miałam problema - jak tu gadać jak nikt (nawet mała w zasadzie) mnie nie rozumie - czułam się troche jak głupek :ico_haha_01: :ico_szoking: :ico_haha_01:
ale opłacało się mała już mówi tata, mama, ej, papa - wszystko po polskiemu
choć jak ja to mówie - pewnie i tak w końcu mułem zostanę :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig:
[ Dodano: 15-03-2007 ]
no i przy okazji tatko też trochę polskiego załapuje, umie już powiedzieć zielony ogórek, sznurek, mamusia (hehe... to o mojej mamie) :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig:
czerwony, w prawo, w lewo, prosto w drzewo :ico_haha_01:
do tego jeszcze i to było jedno z pierwszych czego się nauczył
------------------NA ZDROWIE ------------------ :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig:
ja z kolei umiem po duńsku
--------------- do dna powiedzieć :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig:
oj to były czasy .....
co tam .... teraz są lepsze :-D
no i jeszcze zna nasz polski znak (charakterystyczne pukcięcie kantem dłoni w szyję)
na kielicha
tylko - że on myśli, że to tak na herbatkę się wołamy :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: