O masz to nie dobrze :ico_sorki: Może pi sobie jakaś herbatkę na noc, albo melisę :ico_sorki:iestety na bezsenność cierpię prawie co noc
Pewnie masz już wszystko przygotowane na jej przyjście?? :-)A Lilusi już nie mogę się doczekać :-)
- dokladnie :ico_brawa_01: Dzieki :ico_oczko:Oby tak pozostało do końca :-)
- hmm,musze pomyslec nad taka herbatka,bo moj maly mnie ostatnio doprowadza do szalu :ico_olaboga: Ostatnio przez okno wyszedl jak mnie nie bylo w domu,maz sie polozyl spac po nocy,ja wyskoczylam na zakupy,on nie chial isc,bo mowil,ze chory jest :ico_olaboga: Wracam - patrze a okno w kuchni otwarte,pod oknem krzeslo - takie podworkowe - pytam Andrzejka,co robil - najpierw sie nie przyznal,mowil,ze przez okno patrzyl,potem dopiero powiedzial,ze wyskoczyl przez okno za myszka ( akurat za myszka :ico_puknij: ) i ta sama droga wrocil,tylko podstawil sobie alsnie to krzeselko podworkowe :ico_szoking: Pytam jak on to zrobil i czy boso wyszedl,ze niby taki chory ,ze na spacer nie moze wyjsc,a tu na boso - a on rezolutnie odpowiedzial - nieeee,zalozylem kozaki :-D I rece mi opadly :ico_oczko: Dobrze,ze mamy domek taki parterowy,wiec nie bylo wysoko ale sam fakt,przeciez mogl sobie cos zrobic jak skakal :ico_olaboga:melisa-gruszka :-)
Kurczaczki, ale ja pamiętam ze też tak miałam ale u mnie straszne upały wtedy były :ico_sorki:Piję, nic mi to nie daje :ico_placzek:
To prawda, grunt aby juz w domu wszystko było :-D jejcia dopiero co ja szykowałam wszystko a tu już Hania ma 14 miesiecy :ico_sorki: Ale ten czas leci :ico_sorki:po co ma sie kurzyc :ico_oczko:

ja też,bo mi 2 w zupełności wystarczy :ico_sorki:dlatego podziwiam kobiety, które decydują się na kolejne dzieciatko mając już 2:):):)

Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość