A tesciom ''sprzedaliśmy'',a niech sie zajmą chociaz przez 1 dzień,nic im nie będzie :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko: Bartosz troszke na poczatku się ich bał ,bo tak naprawde nie za bardzo ich zna :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: i kurczowo trzymał sie Kasi ,ale później jakoś sie ''przełamał''.No jak to moja tesciowa powiedziała :daje popalić :-D :-D Jak przyjechaliśmy po nich to kot był pod łóżkiem ,nie chciał wyjść ,królik padniety leżał w klatce :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko: ,a wejście do akwarium tesciu przykrył jakąś deseczka ,bo Bartosz strasznie upodobal sobie łapanie rybek do rąk i ściskanie je .Ot i to jest cały mój Bartosz :-) :-) :-)A dzieci gdzie "sprzedaliście"?:)
koniecznie1widze ze to jakas grubsza afera :ico_olaboga: wspolczuje :ico_noniewiem:Poinformuję Was dokładnie kiedy będzie emisja.
A Dawidkowi chyba sie znudzilo bo nie bardzo chce siadac jak mu powiem zeby usiadl to zmienia temat i mowi ze rysuje :ico_olaboga: cwaniaczek jeden :ico_noniewiem: Mam nadzieje ze to tylko chwilowe :ico_noniewiem:Bartoszek chyba zapomniał dzisiaj do czego słuzy mu nocnik
:ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig:Jak przyjechaliśmy po nich to kot był pod łóżkiem ,nie chciał wyjść ,królik padniety leżał w klatce ,a wejście do akwarium tesciu przykrył jakąś deseczka ,bo Bartosz strasznie upodobal sobie łapanie rybek do rąk i ściskanie je .Ot i to jest cały mój Bartosz

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość