31 lip 2012, 09:21
hej
no właśnie wcale tak dużo tego czasu nie ma bo niby miesiąc ale z drugiej strony u nas sierpień wyjazdowo-imprezowy i tak szczerze to musiałabym zabrać się za to przez te dwa pierwsze tygodnie sierpnia bo pozniej wyjezdzamy , potem mamy wesele i zaraz po weselu Zara do nas dojedzie
moje dzieci dzisiaj wscieku dostają...................... :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: obydwoje..........
Karolina jest pyskująco - wyjąca a Krystian wyjąco - rozdarto - rozrabiający..
on nie śpi od 5 rano!... :ico_puknij: :ico_puknij: :ico_puknij: :ico_puknij: :ico_puknij: i co chwile coś zrobi jak nie biegnie i z rozbiegu walnie w ściane głowa, to mi okulary zepsuł ostatnie jakie miałam... :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: cały czas dokucza Karolinie , wyciąga mi wszystko z szuflad, jest ze wszystkim na "nie" , skacze po kanapie, wywala z niej poduszki , a Karolinie jak się coś powie to odpyskowuje no ja ich dzisiaj chyba pozabijam... serio... zamkną mnie w wariatkowie............. a jeszcze się na dzisiaj mi kuzynka zapowiedziała ma być za 1-2 godziny, z 7 miesięczną córą...
no i proszę Krystian wyrywa Karolinie włosy.................. super! :ico_puknij: :ico_puknij: :ico_puknij: :ico_puknij: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:
i jeszcze przez nich z S. się kłucę... wywiozą mnie dzisiaj do wariatkowa........