31 lip 2012, 23:22
Nicola, to fajnie, niedługo sobie odpoczniecie tylko we dwójkę :-) Związek też trzeba pielęgnować i znaleźć od czasu do czasu chwilkę tylko dla siebie, więc jak macie okazję, to korzystajcie :-D
My też niebawem odpoczniemy trochę. 11 sierpnia wybieramy się nad morze. Dziś właśnie zarezerwowałam dla nas miejsce, znalazłam ośrodek w dobrej cenie, mamy pokój z łazienką, ze śniadaniami i obiadami dwudaniowymi. Także nie martwię się o jedzenie, a kolacyjkę albo tam na miejscu dokupimy, albo gdzieś indziej, albo sami coś wymyślimy. Dwa najważniejsze posiłki mamy zapewnione :ico_oczko:
I już się doczekać nie możemy! :ico_haha_02:
Nikoś też parę nowych rzeczy dostał, na urodzinki kilka na prawdę fajnych ciuszków i wczoraj od dziadków, którzy wrócili z wakacji w Chorwacji. I spluwę na wodę i teraz ciągle chce na dworze ładować i zalewać mjówy :-D
Ja się ciągle nie mogę nadziwić jakie mam już duże i mądre dziecko. Ile mówi i w ogóle...
Dziś byliśmy u babci na obiedzie, w naszym domu na parterze. Siedzieliśmy w kuchni, a Mały wyszedł na korytarz i zamknął drzwi, a potem oczywiście chciał je otworzyć, ale nie dał rady. Więc mówi "Mama otwórz drzwi, nie mogę sięgnąć, za malutki jestem" :ico_szoking:
Potem przysiadł się do stołu, patrzy na nas i mówi:"Co tam rodzice? Co robicie?" :ico_haha_01:
No i nas cały czas powala takimi tekstami :-)
[ Dodano: 31-07-2012, 23:29 ]
Aha, coś było o spaniu...
Więc mój Nikoś jeszcze śpi w dzień, nie zawsze, ale prawie zawsze, najczęściej w godzinach 15-17. Jeśli śpi w dzień, to potem usypia na noc ok 22. Bo przecież do 21 jesteśmy na dworze, a jeszcze kąpiel, kolacja itp. A śpi różnie, co najmniej do 8, najczęściej do 9, dziś wstał 9.45 :-) Co mnie cieszy, bo nie musimy wstawać z rana z powodu pracy, więc możemy pospać dłużej.
Jak nie śpi w dzień to pada wcześniej wieczorem i właśnie wtedy potrafi knurzyć do 10.