Awatar użytkownika
ULA_TOMEK
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 kwie 2007, 14:28

oj biedactwo :ico_pocieszyciel: ale mam nadzieje ze sie juz lepiej basiu czujesz
nie ten czerwcowy termin to według ostatniej miesiaczki jest, ten lipcowy był wg. pierwszego usg

basik334
Umiem skakać na skakance po całym forum

27 kwie 2007, 14:32

Aha, to formalna czerwcówka z Ciebie! Ale fajnie, że z nami zostałaś... :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
ULA_TOMEK
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 kwie 2007, 14:35

no bo tu tak fajnie :-D to gdzie bym sie miala wybierac :-D

małolata
Śmigam już bez trzymanki po forumku
Śmigam już bez trzymanki po forumku

27 kwie 2007, 14:40

Ja też przez usg miałam termin na 25 lipca, po czym przesunął się do 19 lipca :-D

basiu, a Ty nie przejmuj się pierdołami! Wiem, że łatwo mówić i wiem, że humorki laseczek w ciąży nie znają granic, ale...Mówię to właśnie po to, żeby Cię pocieszyć! Ja ostatnio miałam cały tydzień niepewności. Nie płakałam, ale...zastanawiałam się, czy aby na pewno wszystko jest i będzie ok, czy dam sobie radę, jak będzie całe moje życie wyglądało i inne bzdety...a moje głupie myśli wzięły się z tego, że mój ojciec nadal ma do mnie żal, że tak wcześnie sobie bobasa sprawiłam. No, w sumie ma rację, ale stało się i się nie odstanie! A on nadal nie może się z tym pogodzić i na każdym kroku zwraca mi uwagę :ico_placzek: Przez to poczułam, jakby mały był niechciany :ico_placzek: Przeze mnie i całą rodzinę jest kochany całym sercem! Ale głupie nietolerowanie ojca może czasem wszystko zepsuć :ico_placzek: Czułam się, jakbym miała przedwczesny baby blues.
Teraz na szczęście mam spokój. Ojciec wyjechał na narty i nie widziałam go cały tydzień i kolejnego też go nie będzie, dlatego mam czas na to, aby ochłonąć i nastawić się na kolejne 'najazdy' po jego powrocie :ico_noniewiem:

basik334

27 kwie 2007, 14:46

Małolatko, wiem, to zabrzmi banalnie, ale najważniejsze że Wy kochacie ten Skarb, który wynajął u Ciebie mieszkanie... A tato zmieni front jak zobaczy wnuka. Wasze dziecko jest kochane i oczekiwane i ono to wyczuwa, na pewno!

A co do humorków, czy tam hormonków - one są i trzeba z nimi przechodzić, taki nasz los!Ja czasem czuję się jak na huśtawce, ponoć to norma, ale mam nadzieję że z czasem te wahnięcia będą coraz mniejsze... Ważne że jest sens tych niedogodności, a nie jęczymy na przykład bo mamy strupki na wątrobie (głupi przykład, ale niech zostanie) :ico_ciezarowka:

joanna1111
Trzy tysiące lat minęło...

27 kwie 2007, 14:47

Czesc dziewczyny mojej Julce to chyba ostatnio wlosy zaczely rosnac bo mam zgage :ico_haha_02: A myslalam ze juz bedzie lysa.
Basiu glowa do gory :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D Wiecie co powoli to chyba zacznie nas przytlaczac ta pogoda i wciaz powiekszajacy sie brzuszek a do tego objawy ciazowe. :ico_ciezarowka: :ico_ciezarowka:

basik334

27 kwie 2007, 14:51

Asiu - u mnie wszystko naraz, zmieszane w końcu znalazło ujście. Ale wiecie - nawet fajnie się wybeczeć, potem jest lżej! Teraz mam humorek lepszy :-)

joanna1111
Trzy tysiące lat minęło...

27 kwie 2007, 14:55

Pewnie ze tak lepiej sie wyplakac. Ale myslmy tez o dzidziusiu jak tobie jest smutno to Jas nie wie o co chodzi.Wiec cos slodkiego to zawsze poprawia chumorek i bedzie lepiej.A do tego teraz dlugi weekend i bedziecie we trojke :ico_ciezarowka:

[ Dodano: 2007-04-27, 14:57 ]
Musze zmykac bo facet przyszedl z pracy.Pa,patki :-D

basik334

27 kwie 2007, 14:58

No właśnie, Asiu to jedna z przyczyn - Olek pracuje do środy włącznie! Ehhh....

Mam nadzieję na piękną pogodę chociaż... A co do słodkiego - to na spółkę torcika, nie? :ico_tort:

Awatar użytkownika
ULA_TOMEK
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 kwie 2007, 15:11

moj mezus tez juz wrocil wiec lece na obiadek, pa pa :ico_buziaczki_big:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”