Awatar użytkownika
Kinga_łódź
4000 - letni staruszek

27 kwie 2007, 15:25

A ja muszę czekac na mojego do 17 lub do 18 bo jeszcze ma coś zawieźć rodzicom. A ja pichce obiadek a dzidzia ma czkawke bidusia :ico_ciezarowka:
Małolatko a Ty tatą się nie przejmuj najważniejsze, że Ty jesteś szczęśliwa i kochasz dzidziusia a on o tym wie :ico_oczko:

Anulaf
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 kwie 2007, 15:53

A po mojego kochanego to ja dopiero o 22.30jade na dworzec! :ico_olaboga: Wiec znowu pozno sie polozymy spac! :-D
Co do tego co inni moga powiedziec to moj ojciec stwierdzil ze zwariowalismy!!! Czwarte dziecko w dzisiejszych czasach robic! :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: No ale nie on bedzie wychowywal! Moi tesciowie to ta spiewke nam zafundowali juz przy trzecim dziecku, a tym razem to sie nawet zapytali czy to nie jest wpadka! :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: A my to juz od 2lat staralismy sie! :-D :-D :-D No ale nic o tym nie wiedzieli wiec byli zupelnie zaskoczeni! :-D :ico_brawa_01: :-D :ico_brawa_01: A to bylo specjalnie, bo jak im pare lat temu powiedzielismy, ze dzidzia 3 jest w drodze to nas poprostu opieprzyli!!! A widuja dzieci raz do roku! :ico_szoking: A na swieta i urodziny to tylko pieniazki na prezent im wysylaja! To ja mysle, ze niewiele maja do powiedzenia! :ico_puknij: :ico_ciezarowka:

basik334
Umiem skakać na skakance po całym forum

27 kwie 2007, 16:25

Aniu - tylko Wy wiecie, jaka z Was bedzie wspaniała rodzinka! A jak dzieci dorosną, zaczną zakładać rodziny - to dopiero będzie wesoło! Nas jest troje (ja i rodzeństwo), ale nie wyobrażam sobie, gdyby było mniej. I też myślimy o trójce w przyszłości. A jak to będzie - Bóg raczy wiedzieć. :-)

Anulaf
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 kwie 2007, 16:32

Tak wlasnie sobie myslimy! :ico_brawa_01: Juz sie smieje na zapas, ze bede miala pelen dom na swieta i na urodzinki, a na wakacje jak wszystkie wnuki pozbieram, to dopiero bedzie ubaw! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_ciezarowka: :ico_ciezarowka: :ico_ciezarowka:

basik334

27 kwie 2007, 16:44

I dzieci wychowywane w społecznych warunkach! zawsze żal mi było jedynaków...

Anulaf
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 kwie 2007, 17:13

Mnie tez! A mialam tylko jedna siostre (mama mi zmarla mlodo) i zawsze zalowalam, ze nie mam wiecej rodzenstwa! Chcialam miec mlodsze rodzenstwo, ale moj ojciec nie chcial sie zenic i miec inne dzieci, wiec tak zostalo! A to szkoda! :ico_ciezarowka:

zabolotek
Towarzyska dusza
Towarzyska dusza

27 kwie 2007, 19:19

Basik wiesz jak ja bylam w ciazy z Konradem tez moj tato mial do mie zal.... :ico_zly:
a teraz jak go obserwuje z wnukiem :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: wiesz wszystko by dla niego oddal :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
I tak sobie przypominam tamten czas.......
Anulaf a ja miewam doly z powodu 3 ciazy: ze sobie nie poradze.....z taka alkaida w domu :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:
i gdzies tam smutek po duszy sie blaka-ale gornolotnoscia zajechalo :ico_haha_01:
Zapewne wszystko bedzie dobrze ale.......
A w ogole to moja brzydsza polowa ukonczyla dzis samodzilena budowe bujaczki takiej "rodzinnej" :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
fajowa sprawa!!!!!

Awatar użytkownika
abegano
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

27 kwie 2007, 20:17

witam po ciężkim dniu pracy..... Ciężkim bo zalało nas dziś w pracy i co prawda sprzątać nie musiałam ale za to użerać się z tymi co przyszli protokół spisywać :ico_puknij: :ico_puknij:
Ula ja podobnie jak ty z ostatniej miesiączki jestem czerwcówka (30) a z USG lipcóweczka. Ale coś mi od początku mówi że do lipca dotrzymamy.... :-D :-D

Anulaf
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 kwie 2007, 20:58

Te daty to i tak tylko sa po to zeby nie przekroczyc terminu za bardzo! A dzidzia zrobi jak chce! :-D :ico_ciezarowka:

małolata
Śmigam już bez trzymanki po forumku
Śmigam już bez trzymanki po forumku

27 kwie 2007, 21:48

Długo mnie nie było, ale w końcu mogę odpisać. Dziękuję Wam dziewczynki za wsparcie.
Mnie pozostało wyłącznie w ciszy przeczekać tę jakże długą (bo trwającą już 7 miesięcy) burzę z piorunami, którą wywołuje mój tato.
Pocieszam się faktem, że KIEDYŚ muszą nadejść te słoneczne dni...

Dobrej nocki! :ico_buziaczki_big:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”