małolata
Śmigam już bez trzymanki po forumku
Śmigam już bez trzymanki po forumku

29 kwie 2007, 11:22

Asiu, dlatego będę wygrzebywać te kosmetyki, które są najgłębiej na półce :ico_haha_01: Ale to by to zabawnie wyglądało :ico_haha_01:
No to razem z Jakusiem czekamy na sprawozdanie :-D :ico_buziaczki_big: A ja zmykam się szykować, bo zaraz...do Katowic!!! :ico_brawa_01:

barbapuppa
Trzy tysiące lat minęło...

29 kwie 2007, 13:51

witajcie
u nas dzis paskudna pogoda, całą noc lało, a teraz chmurzyska i wiatr chce łebek urwać, więc nici ze spacerków
a już się cieszyłam taką piękną pogodą, bo mogłyśmy być na polku przez cały dzień
leniuchuję i właśnie wcinam słodycze kompletnie nie przejmując się wagą
moja mała pozwoliła sobie łaskawie wyprać ulubioną przytulankę i teraz mocno chrapie z mokrą, bo oczywiście nie było mowy, żeby mogla wyschnąć na kaloryferku
mojego lubego nie ma, więc trochę się nudzę (nie ma komu rozkazywać :ico_oczko: )
a i was nie ma, jak zwykle ostatnio
no zmykam, bo słyszę, że rodzice przyszli, to sobie schrupiemy jakiś obiadek (dziś botwinka, bo ostatnio wyczaiłam w sklepie, a na jutro szykuję pstrągi)

Anulaf
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

29 kwie 2007, 14:38

To smacznego Basiu! Uwazaj jednak z tymi slodyczami, bo ci badania sie pokreca i lekarz bedzie nadawal! :ico_ciezarowka:
Ja sprobowalam na nowo zjesc sobie loda i chyba nastepnym razem sie powstrzymam, bo mnie zgaga pali! :ico_zly: Widocznie slodycze tak to mi juz robia w tej chwili! Okropnosc! Nie ma po co sie meczyc szczegolnie, ze nie mam na nie zbyt duzej ochoty, wiec chyba juz nie bede tego wcinac! Wole czarna czekolade, pycha i zgagi nie mam! :ico_szoking:
U mnie pogoda super, ale mezus byl zmeczony i poszedl sie zdrzemnac! :ico_ciezarowka: Za godzinke go z wyrka wywale, bo jak nie to spac w nocy nie bedzie! :ico_oczko:

barbapuppa

29 kwie 2007, 15:19

ja miałam teraz glukozkę, ale wszystko wyszło OK, więc się nie przejmuję, a zgagi na razie nie miewam (odpukać!)

basik334
Umiem skakać na skakance po całym forum

29 kwie 2007, 18:53

A ja wpadam Was przywitać. Mało się pokazuję, ale weekend to jedyny czas, w którym "mam" męża, więc wykorzystuję do maksimum. Miłego wieczoru :ico_ciezarowka:

joanna1111

29 kwie 2007, 19:22

Czesc ja juz w domciu po grilu i spacerku.Cos sie wiaterek zrobil i trzeba bylo sie zbierac do domu.A dzis grilowalismy polska kielbaske.Mniam,mniam :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: a teraz jeszcze Grzeska i niebo w gebie.Juz jestem zmeczona caly dzien na dworze mysle ze przynajmniej w nocy bede spala :ico_ciezarowka: :ico_ciezarowka:

Anulaf
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

29 kwie 2007, 20:51

A u mnie pogoda sie popsula i deszcz pada! :ico_placzek: Mam nadzieje, ze nie bedzie lalo przez caly tydzien! :ico_szoking: :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
abegano
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

29 kwie 2007, 21:03

Witam po weekendzie. Wczoraj byłam na wycieczce z mamusią w Ogrodzieńcu i okolicach- fajnie było. Dziś pojechaliśmy z moim menżo po farbę do sypialni. Wybraliśmy piękną jasną zieleń - wiosenny liść. Taka romantyczna nazwa..... :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
A od środy (poniedziałek przeznaczony na lekarza, wtorek na Kraków....) malowanko.... :-D Będzie trzeba się przenieść ze spankiem do duziego pokoju........ Juz się odzwyczaiłam od tego starego wyrka, ale cóż spróbujemy wytrzymać te dwie nocki.......

Anulaf
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

30 kwie 2007, 09:17

Czesc Monia! :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:
Fajnie ze sie do nas dolaczylas! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Moja dzidzia mi po nocy szalala i spac nie moglam! To taka mala specjalistka, ze raz glowa w gore, raz w dol chce az mi sie brzusio buntuje! :ico_olaboga: :ico_ciezarowka:

basik334

30 kwie 2007, 10:00

Witam Dziewczynki! Cześć Monia, czuj się tu jak u siebie.

Wiecie co, ja mam znowu klopot z tarczycą. Badania sprzed dwóch tygodni wyszły na granicy normy, tydzień temu widział je endokrynolog i stwierdził, że za 4 tygodnie trzeba zrobić kontrolne i ewentualnie się zgłosić. Problem w tym, że od 3ch dni czuję "duszenie" w okolicach szyi, nie wiem, co z tym zrobić?? Czy to tarczyca nagle przestała wyrabiać? A może to od astmy? Głupieję już, czy konsultować się, czy nie, a nie chciałabym czegoś zaniedbać...

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”