Witam dziewuszki Ja też sie pisze na to smarowanie brodawek, tylko przypomnijcie jeszcze jak będziecie zaczynały smarowanie, bo z moją sklerozą to mogę o tym zapomnieć Musze wam powiedzieć , że (wreszcie) teraz już na 100% czuję jak mój maluszek wierci sie w brzuszku, wczoraj jak przyłożylam ręke do brzucha to nawet poczułam tego kopniaka lekarz na ostatniej wizycie powiedzial ze to bardzo ruchliwy chłopak, moj brat- trener piłki nożnej się pewnie z tego ucieszy bo juz planuje zgarnąc nasze malenstwo do swojej druzyny trampkarzy
Ja dzis pierwszy dzien po przerwie w pracy, ale nie narzekam, brakowało mi chyba tego.
Paulinko wysłalam ci moje zdjęcie, ale nie musisz robic tego na już, mnie sie nie spieszy. Super że macie okazję na taki wypad, lubię Zakopane ale podziwiam Cię ze chce ci sie chodzic po górach, ja troche po schodach pochodze i fuczę jak parowóz. Najlepsze dla mnie są spacerki po prostej Ty też sie tam za bardzo nie przemeczaj i uwazajcie na niedzwiadki
Mamo zuzi widze ze twoja dzidzia chce potrzymać cię w niepewności
Agnieszka a co u ciebie, jak sie czujesz?
Wszystkim zakatarzonym kobietkom życze zdrówka.
Mąz własnie wrócil z apteki i na moj kaszel kupil ziolowe cukierki z szałwią, hmm nic tu nie pisze czy panie z brzuszkami mogą to jesc, poczytam jeszcze a potem dam wam znac czy skuteczne.
[ Dodano: 2007-05-02, 19:18 ]
No i poczytałam , na opakowaniu zero tego typu informacji. Za to na necie znalazłam że lepiej unikać szałwii w ciąży no i czym ja mam zlikwidowac ten kaszel jak domowe sposoby nie pomagają Wsciec sie mozna