barbapuppa
Trzy tysiące lat minęło...

04 maja 2007, 22:06

znowu forum nie działało, zgroza ... :ico_zly:
martusiu gratuluję chłopczyka, witamy w klanie
a kto robił podsumowanie płci dzieciaczków - poproszę o powtórkę z aktualizacją, bo jest nas chyba z 14 lub 15 i zaczynam się gubić kto ma mieć córeczkę, a kto synka

i dobrej nocki brzuchatki, śpijcie dobrze i niech maluchy nie harcują za bardzo :ico_spanko:

Awatar użytkownika
abegano
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

04 maja 2007, 22:58

Rzeczywiście był znów problem z wejściem :-/ :shock: :(::
Basiu, mąż wrócił.... I niespodziankę mi przywiózł... Nowy telefonik :-D :-D
Późno już więc mykam. teraz mnie przez weekend nie będzie, bo jedziemy do teściów na działeczkę. Jeśli pogoda się nie zepsuje może jakiegoś grilla sobie strzelimy. :516: :516: dla wszystkich :ico_ciezarowka: :ico_ciezarowka:

Awatar użytkownika
Kinga_łódź
4000 - letni staruszek

05 maja 2007, 10:09

Witam sie o poranku :ico_brawa_01:
Ale naskrobałyscie od wczoraj :ico_oczko:
Martucha gratuluje syneczka :ico_oczko:
Mnie przez weekend tez nie bedzie bo jedziemy do znajomych :ico_brawa_01: Kuba wymyslił i zrobił mi niespodzianke :ico_brawa_01:

Anulaf
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

05 maja 2007, 14:08

Czesc brzuchatki!
Bylam dzisiaj na usg i dzidzia urosla 1.kg100-1.200 ale jest w dalszym ciagu raczej malym dzidziusiem, wiec za miesiac mam zrobic nowe usg zeby sprawdzic czy ladnie urosla i przytyla! Jest na tej dolnej granicy, no ale sie nie przejmuje, bo moja corcia tez taka bylo, a teraz wcale najmniejsza w klasie nie jest!
No ale dodatkowe usg bede miala! :ico_brawa_01: :ico_ciezarowka:

basik334
Umiem skakać na skakance po całym forum

05 maja 2007, 16:01

Aniu. jeszcze może wyrównać! A ja byłam u fryzjera, kupiłam Jasiowi śpioszki (się okazało że ma takie same, w tym samym rozmiarze :ico_zly: ), kupiłam sobie ksiązki do czytania na tygodniową nuuuuudę. Byliśmy też w sklepie ze zdrową żywnością, tam zaopatrzyłam się w niekaloryczne rarytasy! Humorek mi się poprawił, jak to kobiecie po zakupach :ico_ciezarowka:

joanna1111

05 maja 2007, 16:45

Czesc mamuski :-D :-D Ja dzis od rana tylko cos robie,ale w koncu siedze i odpoczywam
Basiu to zawsze najlepsza metoda na humorek oprocz slodyczy,ale to juz kalorie.No musze powiedziec troche nam tych chlopakow przybylo w lipcu nie?A my sie martwilismy ze nasze dziewczyny nie beda mialy juz w czym wybiuerac :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2007-05-05, 17:41 ]
Wracamy do statystyk troche mi to zajelo czasu na wyszukiwaniu sorry za pomylki.Zaraz prosze zglaszac to dopisze.Ale nas sie naplodzilo w lipcu :-D

Kinga - corka Barbapuppa - syn
Anulaf - cora Amalia Ula - syn Pawelek
Abegano - cora Natalia Basia334 - syn Jas
Joanna1111 - cora Juli Malolata - syn Kubus
sosim - corka Zosia Kwiatek - syn Kacper
Martuchafrost - syn
zapalka - syn

justyna30 - nie pamietam sorry :ico_sorki:
sandra16 - brak danych :ico_sorki:
Magdalena24 - brak danych :ico_sorki:
moniw - brak danych :ico_sorki:
zabolotek - brak danych :ico_sorki:

No i jak widac prowadza faceci :ico_haha_02:

[ Dodano: 2007-05-05, 17:42 ]
Cholera zjadlo mi gdzies chlopakow

[ Dodano: 2007-05-05, 17:45 ]
Teraz lepiej moze bedzie czytelne

Kinga - corka
Anulaf - cora Amalia
Abegano - cora Natalia
Joanna1111 - cora Juli
sosim - corka Zosia

Malolata - syn Kubus
Kwiatek - syn Kacper
Martuchafrost - syn
zapalka - syn
Basia334 - syn Jas
Ula - syn Pawelek
Barbapuppa - syn

justyna30 - nie pamietam sorry
sandra16 - brak danych
Magdalena24 - brak danych
moniw - brak danych
zabolotek - brak danych

basik334

05 maja 2007, 20:12

Martuchafrost, gratulacje synka!

Asiu, fajne zestawienie, widać, kto i z kim :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Ja obejrzałam z mężem rozczulający film GRA O ŻYCIE z N. Kidman - był tam moment porodu :ico_noniewiem: Cóż, obgryzłam tylko jednego paznokcia :ico_olaboga:

Taka wrażliwa się zrobiłam...
Dobrego weekendu wszystkim :ico_ciezarowka:

barbapuppa

05 maja 2007, 20:41

joasiu, świetna statystyka, dzięki teraz nam sie nie pomyli w koncu, bo jest nas sporo
i jak widzę na razie każde imię inne
ja dziś od rana zabrałam sie za porządki, bo pogoda pod zdechłym amorkiem, a i tak w poniedziałek mają przyjść stolarze przenosić meble i skręcać mebelki do Wiki pokoju, jakbym nie była w ciaży to pewnie byśmy sami to robili (poprzednio w ciąży złożyłam cały pokoik Wiki, a mąż jak wrócił z pracy to tylko kółka wstawił do komody, bo tyle zostało, taki to już ze mnie majsterkowicz, no ale nie trzeba było przenosić mebli, a teraz to nieuniknione), a tak nie bardzo mogę dźwigać i jest problemik, więc musimy się wspomóc męską siłą roboczą w większej ilości
już mam większość rzeczy popakowanych w pudła, jeszcze tylko musimy opróżnić nasze łózeczko z zapasowych pościeli, koców i takich tam, bo inaczej panowie pourywaliby sobie łapki z zawartością przy przenosinach
moja panna ma w pokoju teraz tyle miejsca jak nie ma zabawek, że można tańczyć, a my się zastanawiamy jak my te zabawki upchniemy z powrotem przy większym łóżeczku, no ale w poniedziałek się wyjaśni
jeszcze trochę porządkowania i idę się wylegiwać i jutro nic nie robię, może pogoda się poprawi :ico_brawa_01:
abegano byłam ciekawa czy mężowi się udało, bo mieliśmy małą konspirację :ico_oczko:
dobrej nocki :ico_ciezarowka:

Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

05 maja 2007, 21:01

hej laski
uzupelniam dane: Martuchafrost syn Franio
na razie wazy 1400 mały wielkoludek!!!!!! :ico_brawa_01:
oki pozdrwiam Was kochane i spadam na nocke bo nie zdąże
buziale i do jutra :ico_buziaczki_big:
dzieki kobietki za mile slowa

joanna1111

05 maja 2007, 21:27

Ok Marta zanotowalam syn Franio ladne imie.Ja wpadlam tylko na chwilke sprawdzic czy duzo narobilam bledow, ale widze ze weekend i cos pusto tu na TT wiec pewnie sie wyjasni cos po weekendzie. :ico_ciezarowka: A Basiu udalo Ci sie utrzymac tajemnice o synku przed Twoim mezem i Wiki?Czy moze juz sie wydalas przypadkowo?

[ Dodano: 2007-05-05, 21:27 ]
Ja tez sie zmywam i zycze udanej nocki :-D

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”