Witajcie mamusie
U nas nocka minela fajnie,malutka zasnela o 22 30 a obudzilysmy sie o 8 30 a dokladnie bylo tak ze jak mala zasnela to ja dalam do jej lozeczka a nad ranem tak jakos o 6 00 przelozylam ja do mojego lozeczka i tak sobie pospalysmy do 8 30 i jak sie fajnie wyspalysmy
A teraz moj maly brzdac to sobie spi jakos o 10 50 zasnela to moze troche pospi mam nadzieje
A ja zdazylam juz byc na poczcie ok pojechalam ze sasiadka na poczte wyslac paczke na dzien mamy bo tutaj w Niemczech to ten dzien matki jest troche szybciej niz w Pl zawsze wychodzi druga niedziela maja niemiecki dzien mamy i w tym roku debiutuje w roli mamusi super
Ale jak co roku na dzien matki idziemy do tesciowej i tam tez przyjedzie moj szwagier z zona i dziecmi maja 2 chlopcow
Maggie to prawda lubie czerwony kolor i lubie Nicosinke w ten kolor ubierac kocham tez niebieski kolor ale niemoge za bardzo na niebiesko ja ubierac bo niebieski to raczej kolor chlopcow a ja mam dziewczynke
Nie martw sie,twoj maz napewno przezyje ta narkoze i sie ladnie obudzi i bedzie wszystko Ok,trzymam kciuki za was
Iza to masz bardzo napiety i z przygodami dzien z moglby ci ten twoj maly lobuz dac troche odpoczac ale moze z wiekiem mu przejdzie
Kaola fajnie ze zajrzalas do nas szkoda ze tak rzadko ale rozumiem ze kobietko zalatana jestes wszytsko naraz ci tak przyszlo i musisz sobie radzic dobrze bedzie Powodzenia
Iwona To gratulacje wiesz juz jakie to fajne uczucie jak ci twoj dzidzius powie mama mama Mi juz Nicolcia tez powiedziala 16 kwietnia a teraz to najbardziej mowi jak chce jesc to wyglada tak mniej wiecej jak cos jej smakuje to mowi mniam mama mama mniam wtedy to chce ja zacalowac taka jest slodka
No moja Nicole tez jest rozpieszczona ale ja mysle ze jest rozpieszczona w normie to ze sie bawi pilotami i telefonami (domowym,i moja komorka) to jeszcze nic.. wazne ze wtedy jest spokojna i ma zajecie hehe
Ok to ja uciekam musze dzisiaj troche posprzatac w domku i tez mi sie nazbieralo pranka takze bede do was zagladac ale musze porobic troche
Ciesze sie ze mam na to czas i ze Nicole tak pieknie spi w dzien chociaz nie zawsze ale przewaznie np.wczoraj znowu miala dzien bojowniczy ze malo spala a dzisiaj wyglada na to ze pospi dluzej ale musze wam powiedziec ze wczoraj po tej kapieli to mala spala od 17 00 do 19 30
A jednak spanka jej brakowalo hehe No nic ja spadam Buziaczki dla was paa
[ Dodano: 2007-05-09, 11:20 ]Ah zapomnialam wam powiedziec ze ja tez jestem praktycznie caly dzien sama w domku,moj maz wychodzi do pracy na 7 00 a wraca kolo 17 00 - 17 30 to jednak jest stosunkowo pozno i musze powiedziec ze ja juz przywyklam ze jestem sama w domku z malutka Nicole i widze nawet w tym dobre strony ale czasami mnie to tak wkurza ze niewiem jest jak jest i trzeba sie pogodzic z tym moj maz ma taka prace a nie inna i nic na to nie poradze i nic mi nieda ze sie bede nerwowac ale juz ide Buziaczki pa
[ Dodano: 2007-05-09, 11:21 ]A dzisiaj na obiadek to tylko zrobie racuchy z jablkami i z bananami bo od wczoraj zostaly jeszcze placki to dzisiaj tylko dorobie troche racuchow i obiadek jest Paa