hektorka witamy Cię Serdecznie
umka kod z paseczka wklej w swoim profilu tam gdzie pisze podpis a paseczek będzie przy każdym poście wyświetlany
No a ja już jestem po wizycie u ginekologa fuj nie znoszę chodzić jeszcze wcześniej chodziłam prywatnie jak byłam, w ciąży bo miałam wysokiego ryzyka a wczoraj byłam w ośrodku bo mi kaski żal wole Julci cos kupić niż wywalić 60 zeta ale warunki nieporównywalne ciekawe czy te gabinety kiedyś doczekają sie jakiegoś normalnego sprzętu ech ta nasza Polska w końcu na cos te składki płacimy po "bardzo przyjemnym badaniu" po którym zaczęłam lekko krwawic doktorek stwierdził ze wszystko jest dobrze i mam nadzieje ze tak jest bo jakoś zaufania we mnie nie zbudził przyszedł czas na pytanie o antykoncepcje polecił mi dwa środki tabletki o których mówił w samych minusach i o wkładce Mirena ta za to wychwalał pod niebiosa tylko ze jej koszt to ponad 600 zl + założenie musze sie zastanowić jaką metodę antykoncepcyjną mam wybrać bo na razie nie planuje drugiego dziecka wkładki sie boje tabletki anty dla kobiet karmiących maja mała dawkę hormonu i powoduje plamienia i takie tam a do prezerwatywy mam małe zaufanie a wy zdecydowaliście sie juz na rodzaj antykoncepcji