Już na samym początku przyznam się bez bicia ,że czytałam Was na raty bo tyle tego natrzaskałyście ,że ho ho
Moje zdanie na temat teściowej też znacie.Nie rozumiem tylko czemu taką frajdę sprawia im gnębienie ciężarnej.Olałam swoją i tak chyba będzie najlepiej skoro przez 6 lat się nie dogadałysmy to już nie ma szans a tymbardziej po ostatniej awanturze jak mi powiedziała ,że to nie jest mój dom
.Wredne te baby.
Lucynko przykro słyszeć co cię spotkało.Trzymaj się mała , może tata faktycznie zmobilizuje się i zapłaci te zaległości.A może ten nowy wózeczek będzie fajniejszy ?
Madzia cóż mogę powiedzieć : nasz teściowe razem by się nie nudziły
Alinko ja mojej serwuję muchomory na dziko a z tym winem to przegięła
Kamilko gratuluję zasłużonego L4 i takiego szefa oczywiście.
Haniu jeszcze tylko kilka tyg i nie będziesz czuła się już taka samotna
Jeżeli chodzi o te pieluszki to tylko bella ma z wycieciem na pępek.Odradzam wycinanie innych pieluszek bo strasznie się siepią i jest jeszcze gorzej niż bez otworu.
Jakościowo najlepszy jest pampers a marki różnią się bardzo : np te tańsze hugiesy(niebieskie opakowanie) wychodzą taniej niż pampers ale są cieńsze i szybciej się zużywają.Bardzo dobre są te oryginalne hugiesy(zielone), ale są dość drogie niestety.
Ja już wszystko kupiłam.Teraz czekam tylko na godzinę "zero".
A tak przy okazji to stawiam
bo właśnie zaczynam 38 tc.
Od wczoraj strasznie bolą mnie plecy a jak wracałam ze sklepu to miałam wrażenie że idę , idę i idę - jednym słowem drepczę w miejscu.Teraz tak już będzie.