delfina super przed porodem wygladalas....niezla mamuska z ciebie
a gdzie sie tak ladnie opalilas ? bo ja sie smaruje balsamami brazujacymi i zolta jestem ,a nie brazowa
marta twoj maly szaleje poki moze,ma jeszcze miejsce,to dyske sobie robi...a co...
[ Dodano: 2007-05-12, 01:18 ]nudzi mi sie;( T juz chrapie,chyba tez pojde spac
bo potem znowu wstane jak
kasia bedzie jadla obiad
dzis troche popakowalam torbe ,bo jakas babcia na miescie za mna biegla,az sie wystraszylam i mowi czy moze ze mna porozmawiac? to ja,ze tak...a ona ,,kiedy rodze?,, to ja ,ze w czerwcu,a ona ,ze napewno wczesniej,bo mam juz nisko brzuch
a ja do niej,ze od poczatku ciazy mam taki...a ona,czy dziecko glowka odwrocone? to ja,ze tak...to ona sie cieszyla i mowi powodzenia,napewno urodzisz wczesniej
wiec ja do domu ,prasowanie i pakowanie torby
Tomek sie smial
wlasnie mam kilka pytan do was...ile butelek mam wziac do szpitala i czy wczesniej je wyparzac?i ile body i spioszkow,bo na liscie napisane,ze tylko po 3,a kolezanka mowi ,ze wiecej...ja tez mysle,ze wiecej,bo co to 3?powinnam brac laktator? nawet nie wiem jak obslugiwac
ile recznikow dla dziecka?i czy brac chusteczki nawilzane,bo na liscie nie ma,a ponoc kaza brac waciki i przemywac woda?to ja juz nie wiem czy je brac
[ Dodano: 2007-05-12, 01:19 ]i nie wiem czy kosmetykli dla dziecka brac do szpitala,a jak tak ,to jakie?bo ponoc na poczatku nie kaza,ale ja juz sama nie wiem....
[ Dodano: 2007-05-12, 06:37 ]dzien dobry
ja dzis pierwsza,bo spac nie moge
T pojechal do pracy i nudzi mi sie ...dobrze,ze tylko do 12 pracuje ....
delfinka fajny ten pierwszy maklaren,ale ten drugi tez mi sie podoba...a mieszkanko znajomej -super !!!!
[ Dodano: 2007-05-12, 06:38 ]ja dzisiaj 35 tydzien ,ale suwaczek jeszcze nie przeskoczyl