[ Dodano: 2007-05-14, 20:13 ]
czytalam ,ze jak ma sie zatrucie to jest bialko w moczu,a 3 tyg temu mocz mialam ok ....mam przeczucie,ze to woda sie zatrzymala ,bo tyle pije,ale troszke sie boje...no i cisnienie mam zawsze w normie ...
kasia kocham ten watek ....od razu mi lepiej jak tez tak mialaslucy23, mam nadzieje, ze nie ma sie czym przejmowac, bo ja tez pod koniec ciązy starsznie spuchłam, nawet buty musiałam sobie kupic, bo w żadne mi stopa nie wchodziłaale lekarz powiedział, ze taki mój urok i wszytsko było ok, nie zamartwiaj sie mamuśka
Madziorka a ja postanowilam zaufac mamom ktore juz sprawdzały " sprzet" i na razie kupilam tylko jedna butle tommego tippe..... a co do materaca to kupilam nie za twardy nie za miekki, moja polozna mi polecila wiec kupilam jeszcze, go nie widzialam bo maja przywiezc z argosu, ale nie wiem kiedyimprezka widze super sie udała
i nie tancuj tyle bo Ci maluszek wypadnie
![]()
a ja sobie chwalę te jednorazowe właśnie,może miałaś za duzy rozmiar?ja miałam akuratmnie te jednorazowe majtki wogole sie nie sprawdzily bo sa luzne a ja wolalam miec jakies swoje coby te tony pieluch na miejescu trzymaly...![]()
kasik sliczna ta twoja coreczka a lucy mysle ze materac sie nada w koncu dzidzia nie taka ciezka bedzie zeby go powgniatac a jak zauwazysz ze sie ugina to kupisz inny![]()
no teraz to nam sie dzieciaczkow sypnie na polonifajnie tak na lato
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość