No tak ja tu bibe naszykowałam a wszystkie do mężóchów pouciekały
Elu

dla dzielnego naszego synusia.
Riterko---sweterek cudny.
Asia---wiki to porywaczka męskich serc.
Jolus--z twoich zdięc tyle ciepła bije
Jola ---wpadaj do mnie ja cie naucze szyc w koncu jestem po krawieckiej i" pracuje" w zawodzie.
MK---wózek super,chociaz ja nie preferuje "taczek" (sorki za wyrazenie ale ja tak na nie mówię)
A ja odwaliłam dzisiaj numer roku.
Poszłam na spacer z Dominikiem a mój mąż po pracy siedział w garazu bo sobie zrobił tam siłownie i cos tam spawał i bawil sie z tym sprzętem.Wziełam małego do domu a on taki marudny,ze szok,.Akurat napatoczył się mój mąz to ja oczywiscie z ryjem do niego czy długo jeszcze bedzie się piep..ł z tym bo ja tez chcę chwile miec dla siebie a on powiedział,zebym ubrała go i dała mu w wózku koło garazu to on bedzie z nim "siedział".Ja długo nie mysląc bach małego do wózka i za dzwi.Krzys sobie go zaprowadził i myslał,ze grzeczny synós da tatusiowi pobawic sie a ty mały ryk,więc tatus zrobił obrót na pięcie i poszedł na spacer,uspił małego i tem spał pod garazem 1.5 godziny.
[ Dodano: 2007-03-10 ]
AAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAsssssiiiiuuuuuuuuu-widzę,ze po ostatnim powróciła ci ochota na sexowanie?
[ Dodano: 2007-03-10 ]
co wy wszystkie juz lulacie??????
[ Dodano: 2007-03-11 ]
[10.03] 16:23 Pani Cenzor
Ostrzegam "pomaranczową " osobe ktora zasmieca topik ze moze stracic dorobek swojej dzialalnosci na Forum Kafeterii .
Pozdrawiam
to wypowiedz ostatnia z naszego kafe