Awatar użytkownika
asiapanda
Trzy tysiące lat minęło...

10 mar 2007, 23:36

A u nas odwrotnie mosob, ja jestem jak bomba atomowa, a mąz stoicki spokój, ale potrafi tupnąc gdy ja przesadzę, bo czasem złoszczę się o byle co. Ciekawe jaki charakterek będzie miała Wikula, narazie jest roześmiana, ale nerwy tez potrafi pokazać. Jak nie ma ochoty jeść to mocno odpycha butelkę, taka mała a czuję że ma dużo siły

Awatar użytkownika
riterka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 mar 2007, 23:54

no trochę się pobawiłam i mam nową stopkę :-D
u nas tez jest tak, że ja bardziej nerwowa niż mąż, wręcz choleryk jestem, :ico_brawa_01: ale za to Krzysiek to straszny uparciuch, czasem to normalnie go podziwiam

Awatar użytkownika
Mery31
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

10 mar 2007, 23:57

ja tak jak Mosob spokojna kobitka jestem a męzuś nerwus, też jestem ciekawa jaki bedzie maluszek, jest wagą jak tatus i lubi sobie porządzić czasami ale moze troche spokojnej i romantycznej duszyczki po mamusi odziedziczył :ico_oczko:

też uciekam śpijcie słodko kochaniutkie, miłej niedzieli, bo mnie jutro chyba nie będzie, chyba,że u teściowej do kompa zasiadę :607: :607: :607: :588: :588: :588:

Awatar użytkownika
riterka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 mar 2007, 00:09

no to i ja się pożegnam idę spać, bo jutro będzie mi ciężko wstać a Jaś w nocy 2 razy się budzi na jedzenie a rano pobudka o 6, pobawi się 1,5 godzinki i zasypia jeszcze na trochę
kochane kolorowych snów, spokojnych bez przerw :ico_spanko:

Awatar użytkownika
blondi-aniak
maniakogadacz
maniakogadacz

11 mar 2007, 00:35

No tak ja tu bibe naszykowałam a wszystkie do mężóchów pouciekały :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

Elu :ico_brawa_01: dla dzielnego naszego synusia.

Riterko---sweterek cudny. :ico_sorki:

Asia---wiki to porywaczka męskich serc. :ico_haha_01:

Jolus--z twoich zdięc tyle ciepła bije :-)

Jola ---wpadaj do mnie ja cie naucze szyc w koncu jestem po krawieckiej i" pracuje" w zawodzie.

MK---wózek super,chociaz ja nie preferuje "taczek" (sorki za wyrazenie ale ja tak na nie mówię)

A ja odwaliłam dzisiaj numer roku.

Poszłam na spacer z Dominikiem a mój mąż po pracy siedział w garazu bo sobie zrobił tam siłownie i cos tam spawał i bawil sie z tym sprzętem.Wziełam małego do domu a on taki marudny,ze szok,.Akurat napatoczył się mój mąz to ja oczywiscie z ryjem do niego czy długo jeszcze bedzie się piep..ł z tym bo ja tez chcę chwile miec dla siebie a on powiedział,zebym ubrała go i dała mu w wózku koło garazu to on bedzie z nim "siedział".Ja długo nie mysląc bach małego do wózka i za dzwi.Krzys sobie go zaprowadził i myslał,ze grzeczny synós da tatusiowi pobawic sie a ty mały ryk,więc tatus zrobił obrót na pięcie i poszedł na spacer,uspił małego i tem spał pod garazem 1.5 godziny. :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

[ Dodano: 2007-03-10 ]
AAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAsssssiiiiuuuuuuuuu-widzę,ze po ostatnim powróciła ci ochota na sexowanie? :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2007-03-10 ]
co wy wszystkie juz lulacie??????

[ Dodano: 2007-03-11 ]
[10.03] 16:23 Pani Cenzor
Ostrzegam "pomaranczową " osobe ktora zasmieca topik ze moze stracic dorobek swojej dzialalnosci na Forum Kafeterii .
Pozdrawiam

to wypowiedz ostatnia z naszego kafe

Awatar użytkownika
mk22
maniakogadacz
maniakogadacz

11 mar 2007, 01:35

Hej!
Ja wpadłam powedzieć dobranoc!!!
Co do wózeczka to ja go potrzebuję tylko na wyjazdy i do sklepu, mam dużą spacerówkę, zresztą tez quinny na 4 kołach...ale jest strasznie ciężka i wielka....za to bardzo wygodna dla Oskarka.........
A do tego stelaża można przymontować fotelik maxi cosi(właśnie taki posiadamy) wiec nie musi mieć regulowanego oparcia.....Chyba zacznę męża męczyć:D
a co do związków to ja kiedyś byłam strasznym nerwusem ale uspokoiłam się przy mężu bo bysmy się zakrzyczeli na śmierć bo on jeszcze większy nerwus niż ja:)
Uciekam do jutra babeczki:)
Papapa

Awatar użytkownika
Reeni
Seryjna gaduła
Seryjna gaduła

11 mar 2007, 07:35

Elu byliście dzielni :ico_prezent: Muszę jednak zapytać, jak się objawiało wcześniej to zatkanie kanalika?
Riterko, sweterek śliczny, zapisuję sie na kurs do Ciebie. Ostatnio robiłam na drutach w podstawówce szalik :-) . Umiałam sciegi prawy i lewy, teraz nawet nie wiem jak się zaczyna :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
riterka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 mar 2007, 09:45

Witam :ico_sorki:
ja właśnie kończę kawusię :ico_kawa:
Reeni ja też tylko prawe i lewe umiem, wzorki odpadają :-D
wreszcie wiem jak gotować jajka na miękko, żeby były takie jak lubimy z mężem :ico_haha_01:
a mam dobrą sałatkę normalnie pycha
napiszę Wam skład :)
brokuły (aldente)
ogórek (kiszony, konserwowy co kto lubi)
kukurydza
cebulka
jajka
słonecznik (uprażony na patelni)
i majonez normalnie pychotka

Awatar użytkownika
felicity001
Umiem skakać na skakance po całym forum
Umiem skakać na skakance po całym forum

11 mar 2007, 10:49

Witam moje drogie panie :ico_haha_02: Oczywiscie te, ktore juz wstaly :ico_oczko: Ja wlasnie skonczylam nadrabianie czytania :-D
Riterko - naprawde zdolna z ciebie babka - sweterek sliczny :ico_brawa_01:
Nie mam pojecia,czy dzis jakies dzieciaczki obchodza miesiecznice, ale jakby co to najlepsze zyczonka i :ico_buziaczki_big:
To na wypadek, jakbym juz tu dzis wiecej nie zajrzala - co jest niestety prawdopodobne zwazywszy na piekna pogode i weekendowa pore :ico_oczko:
Pozdrowionka :ico_papa: - wracam do mojej :ico_kawa: :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Sosna
Trzy tysiące lat minęło...

11 mar 2007, 11:33

U nas też pięęeekna pogoda :)
Miłej niedzieli :D
:sylwester:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”