Ewasiek witamy w gronie męskich mam . Jeśli chodzi o imiona to wydaje mi się że łatwiej wybrac imię dla dziewczynki, niż chłopca ( ja mam problem), jak macie jakieś fajne stronki z imionami to podajcie.
Agnieszka nie przejmuj się tym że ciągle jesz, nie jesteś sama ja wpycham coś non stop, już sama zaczynam się zastanawiać gdzie mi się to mieści, ooo i widze że Dominisia ma to samo
Mamo Zuzi twój brzuszek jest super zgrabniutki, (oj już nie pamiętam kiedy mój taki był) miałam cały czas malutki a teraz to hoho, mąż się śmieje że to niezły chłop musi być z tej naszej dzidzi, (albo ja za dużo jem)
Gosiaperelka to nic tylko leć ustalić termin egzaminu i daj znać kiedy mamy trzymać kciuki .
Zyczę zdrówka wszystkim chorym mamusiom,
Dominisia ja też zauważyłam że na innych forach więcej dziewczyny piszą, ale faktycznie większośc z nas pracuje i to pewnie dlatego, jak siedziałam na zwolnieniu to pisałam kilka razy dziennie a teraz różnie bywa. Najważniejsze że w ogóle jest, i że można dzielić się smutkami i radościami tych 9 mies, no i że towarzycho pierwsza klasa
[ Dodano: 2007-05-15, 17:07 ]Gosia perełka no i czemu ty nam tu jeszcze przepisu nie podałaś na ten pyszny chlebuś