Awatar użytkownika
Emilka_M
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

16 maja 2007, 13:31

Tu fotka Nathanka :ico_haha_02:
Obrazek
A tu Alusia :ico_haha_02:
Obrazek

lucy23
Trzy tysiące lat minęło...

16 maja 2007, 13:43

emilka jaki on juz duzy :ico_szoking: a jhakie ma sliczne oczy :-D marta niech sobie mysla co chca...zobacz jak ja panikuje ...to nasza pierwsza ciaza skad mamy wiedziec co i jak? lepiej wszystko sprawdzic ...mowie ci ,jedz do szpitala ....ja bym pojechala...

[ Dodano: 2007-05-16, 13:44 ]
kasik zapomnialam napisac,ze od anemii czesto jest sie bladym ;(

gosia888
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 maja 2007, 14:33

Emilka jaki Nathanek sliczny i jakie ma ladne niebieskie oczki.

Marta to o drugiej sie zjaw koniecznie u poloznej.

A teraz dziewczyny wiadomosc dnia DOSTAŁAM POZWOLENIE NA BUDOWĘ
jejku teraz jestem zla ze tak sie slabo zabieralam do kupna materialow.
Gdybym miala materialy juz za 2 tygodnie bym mogla zaczac budowe a tak musze czekac. Ale jaja nie moge uwierzyc az.

julie_377
Umiem skakać na skakance po całym forum

16 maja 2007, 14:43

no dobra musze sie jakos skupic i odpisac...
martucha kobieto dobrzez ze w koncu polecialas do tego szpitala trzymaj sie i daj znac co z wami... jestem pewna ze bedzie wszystkow porzadku juz my tu trzymamy kciuki
fittney milo cie widziec :-D
emilka nathanek sliczny ma przepiekne niebieskie oczka hihihihi i faktycznie juz kawaler ze hooo czy tylko mnie sie wydaje czy te dzieci cos w dzisiejszych czasach za szybko rosna jakos? :ico_noniewiem: a alusia ehhhh ja tez chce core ale to dopiero tzrecia w kolei najmlodsza hihihih :ico_haha_01:
gosia GRATULALACJE :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
kasik ja dawalam natusiowi infacol od 4 dnia zycia za kazdym razem przed kazdym posilkiem przez tydzien i brzuszek sie nie przyzwyczail a i kolki nie bylo juz potem nigdy.... a duzo wody pijesz?? bo to tez ma wplyw na pokarm... koperek w sumie tylko pomaga na wiatry a nie na kupke z tego co wiem
dobra tyle pamietam
u nas naszczescie kupki jak w zegarku od 2-4 dziennie a natus je wszystko co dla niego dozwolone owocow mi piernik nie chce zabarzdo ale czasem mi sie uda wmusic cos choc przyznam ze za zadko wmuszam :ico_noniewiem: za to warzywa lubi wiec chyba witamin mu nie brak
jasnie pani czekamy juz tu z natusiem na synowa :-D
zaraz wkleje wam moje zdjecie i natusia dzis po spacerku :-D

[ Dodano: 2007-05-16, 14:46 ]
a gosia bo tak sie zastanawiam to ty jescze mielisz tomkowi posilki? bo tu w uk juz od 6 miesiaca sa kawalki w sloiczkach i juz dawalam natkowi takie z kawalkami warzyw coby to mial sobie podziamdziac i calkiem mu to niezle szlo... kurcze wiecie jak tak czytam forum to widze starsznie duzo roznic jak sie karmi i czy tam uczy dzieci miedzy pl a uk i badz tu czlowieku madry :ico_noniewiem:
jakos musze to wyposrodkowac hihihi poki co sie udaje ... chyba

gosia888
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 maja 2007, 14:52

a gosia bo tak sie zastanawiam to ty jescze mielisz tomkowi posilki? bo tu w uk juz od 6 miesiaca sa kawalki w sloiczkach i juz dawalam natkowi takie z kawalkami warzyw coby to mial sobie podziamdziac i calkiem mu to niezle szlo... kurcze wiecie jak tak czytam forum to widze starsznie duzo roznic jak sie karmi i czy tam uczy dzieci miedzy pl a uk i badz tu czlowieku madry
jakos musze to wyposrodkowac hihihi poki co sie udaje ... chyba

Julie ja nic nie miele, ja po prostu caly czas dawalam Tomkowi zupki ze sloiczka. A ze wybredny strasznie to uwielbial indyk i cos tam od 6 miesiaca. Wiec to bylo w sloiczku juz rozdrobnione. Niektore zupki mial od 9 miesiaca ale to i tak za bardzo zmielone.
Co do roznic to raczej ja przesadzam ale to z lenistwa z tymi sloiczkami. Dziewczyny co maja rowiesnikow mojego Tomka nie daja zadnych sloiczkow ani nic. Po prostu dla mnie Tomek to taki mały Tomuś dzidziuś.

Kasik a ty podajesz Victorii swoje mleko czy kupcze?? Bo jak swoje to rzeczywsicie problem moze byc z twoją dieta bo z tego co dziewczyny mowily to w anglii wszystko jedza matki karmiace. w pl jest rygorystyczna dieta. I uwazam ze bardzo dobrze.

julie_377

16 maja 2007, 14:54

ObrazekObrazek
Images hosted at HoldThatPic.com
:-D

[ Dodano: 2007-05-16, 14:56 ]
gosia to prawda ja dostalam w szpitalu kapuste i baked been a na deser pomarancze :ico_puknij:
no wiedzisz ja za to w druga strone ciagle staram sie zeby natek byl jak najbardziej samodzielny wiec jak pisza ze od 6 mozna kubeczek i kawalki to ja mu daje zeby sie pomeczyl i nauczyl :-) :ico_oczko:

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 maja 2007, 15:59

marta zmykaj do poloznej... i dawaj znac co i jak... wszystkie tu sie martwimy o nasza ciezarowke!!! nie lekcewaz tego...!!!!

nie wiedzialam , ze az tak czesto zdarzaja sie te problemy kupkowe :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:
nawet takie malenstwo kasi juz musi cierpiec.... !!!!
kasik chetnie wybralabym sie na zakupki dla ciebie... jak juz bede znala plec swojego.(czyli po urodzeniu) to bede miala wieksze pole do popisu.... tyle juz widzialam sliczot.... i nie wiem dla kogo mam kupowac.... hihi :ico_olaboga:

delifnka rzeczzywsicie laseczka niezla z ciebie i to po dziecku... super!!! zgadzam sie z dziewczynami.. w obecnych wloskach wygladasz bardziej naturalnie hihi

gosia gratuluje pozwolenia na budowe... :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

julie rowniez trzymam kciuki.... mam nadzieje ze juz wkrotce spotkamy cie w samolocie hihi fotka super.// ,mamusia i nathanek wygladaja uroczo....

emilka twoje pociechy rowniez swietne.... jakie duze :ico_brawa_01: :ico_szoking:

a ja jem zupke i ide pobuszowac po sklepach znow..
bo upatrzylam pare rzeczy ale z braku czasu juz nie zdarzylam zmierzyc hihi

buziaki papa

Awatar użytkownika
edyta82
Częstowpadacz na plotki
Częstowpadacz na plotki

16 maja 2007, 19:56

witam lasencje !!!
martusia martwimy sie tu o Ciebie. Mam nadzieje, ze to nic groznego. Jak wrocisz pisz co to bylo. Duuuzo zdrowka dla Was.
delfina foteczki superasne jak zawsze. Mama laseczka no i moja piekna synowa - wyglada jak mala ksiezniczka. Zawsze jak na nia patrze to zachciewa mi sie coreczki :ico_oczko:
lucy wklejaj fotki wozeczka - czekamy.
kaasiaa79 moze jednak przekonasz sie do tego akwarium. Troche jednak trzeba sie temu poswiecic, no i zainwestowac tez, ale pewnie bedzie na co popatrzec.
julie377 na pewno poczekaja jeszcze tydzien za Twoimi referencjami. Fotki superasne. Nathanek prezentuje sie wysmienicie - jak model. Kolorek Twoich wlosow mi sie podoba, ale blondyny to raczej ze mnie nie bedzie :ico_oczko:
madziorka Ty kochana to masz powera!!! Ja bedac w ciazy nie mialam nawet glowy do zakupow a jak juz sie skusilam na zakupki to chcialam szybko do domku uciekac :-D Podziwiam Cie !!!
kasiu szkoda, ze Twoja ksiezniczke musza meczyc problemy kupkowe. Mojego Oskarka jak bolal brzuszek to podawalam mu - to sie chyba nazywalo Esputikom czy jakos tak, ale nie za bardzo pomagalo. Jesli chodzi o Twoja bladosc to ja mialam to samo. Przez ostatnie miesiace ciazy mialam 7.4 hemoglobiny a po porodzie bylo tak samo, ale lekarz powiedzial, ze wszystko wroci do normy no i wrocilo. Bralam zelazo, witaminy, owoce i warzywa. Duuuuzo zdrowka dla Ciebie i Ksiezniczki !!!
fittney witam, chyba jeszcze nie mialysmy przyjemnosci sie poznac. Mam na imie Edyta. Uroczego masz synusia! No i z Ciebie laseczka - widze, ze w koncu uporalas sie z avatarkiem - kazda z nas z tym walczyla :-D
emilka_M Alusia i Natanek slicznosci dzieciaczki. Natanek ma takie slodkie oczka.
gosia888 brawa za otrzymanie pozwolenia na budowe. Teraz robota pewnie bedzie wrzala. Powodzenia i chwal sie postepami. My domek zamierzamy sobie kupic ale na razie to tylko marzenia.

[ Dodano: 2007-05-16, 20:17 ]
Jesli chodzi - co u nas??? to wszystko ok. Oskarek ma dni niejadka ale mysle, ze wszystko wkrotce wroci do normy.
Moj maz cos dzisiaj szykuje!!! Tylko pytanie CO ???????????
szaleje w kuchni i nie kaze tam wchodzic, a w dodatku zajal sie jeszcze malym.
Hmmmmmm nie mam pojecia czym sobie zasluzylam???? :-D :ico_szoking:

lucy23
Trzy tysiące lat minęło...

16 maja 2007, 20:29

edyta :ico_brawa_01: dla meza...ty sobie odpoczniesz;)wpadaj czesciej ,bo cos rzadko ostatnio jestes :ico_placzek: julie ale ci ladnie w tych wlosach ,a Nathek przystojniak,ze ho ho...madziorka a ty znow masz powera,tobie nawet anemia energii nie zabierze he he :ico_brawa_01: musze naladowac aparat ,bo bateria padla...a ja caly dzien spalam :ico_wstydzioch: sasiadka chyba dzwonila domofonem o 15 ,to nawet jej nie otworzylam :ico_wstydzioch: pojde do niej ,bo sie obrazi hihi

[ Dodano: 2007-05-16, 21:02 ]
nie ma sasiadki ...he he ...szkoda ,bo mam filmy dla niej ;( obejrzalam ten teledysk...super jest :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
kasi.k
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

16 maja 2007, 21:15

Martucha i byłas w szpitalu lub u położnej??? Pisz co ci powiedziano :ico_sorki: i jak się teraz czujesz :ico_sorki:

Julie super foteczki, wyglądasz ślicznie w tych włosach i Nathan jaki radosny :ico_brawa_01: a moja połozna powiedziała, że Vikusia nie ma kolek i zebymsię wstrzymała z podawaniem jej Infacolu...

Emilka ale Nathanek urósł :ico_brawa_01: i jakie ma sliczne oczka :ico_brawa_01: i Alusia jak ładnie wyszła :ico_brawa_01: a Gripe Water to podobno jest od 1 miesiąca zycia, czyli mojej Viki jeszcze troszkę brakuje...

Fitney i jakoś nikt nie uciekł ani nikt się nie wystraszył po twoim avatarku :ico_oczko: :-D i ładna z ciebie mamusia :ico_brawa_01:

Gosia gratuluję ogromnie :ico_brawa_01: niedługo ty będziesz nam się chwaliła zdjęciami ze swego nowego gniazdka :ico_brawa_01: i slicznie dziękuję za podpowiedz z tymi nóżkami żeby mała zrobiła kupkę :ico_sorki: wypóbowałam dzisiaj i zaraz była cała pieluszka :ico_haha_02:

Madziorka oj to naprawde szkoda, że nie mieszkasz bliżej mnie :ico_olaboga: udanych zakupów i pochwal się czasami co tam nabyłas nowego...

Edyta ty się nie zastanawiaj czym zasłuzyłas tylko korzystaj :-D

Lucy dalej czekam na zdjęcia wózka...

A ja kochane karmię już tylko sztucznym mlekiem, bo moje to nawet juz prawie zanikło :ico_olaboga: a poza tym biorę żelazo, a ono powoduje zatwardzenie i położna mi powiedziała, ze lepiej bym odstawiła na czas jego brania karmienie piersią... co do kupkowych problemów to dzisiaj połozna stwierdziła, że Viki robi normalne kupki, więc to nie sa zaparcia i że raczej to nie jest kolka... swtiwerdziła, ze po prostu brzusio Viki jest jeszcze niedojrzały i nie umie sobie poradzić z trawieniem, ale z kazdym dniem powinno być lepiej...

Wróć do „Pozostałe”