witam lasencje !!!
martusia martwimy sie tu o Ciebie. Mam nadzieje, ze to nic groznego. Jak wrocisz pisz co to bylo. Duuuzo zdrowka dla Was.
delfina foteczki superasne jak zawsze. Mama laseczka no i moja piekna synowa - wyglada jak mala ksiezniczka. Zawsze jak na nia patrze to zachciewa mi sie coreczki
lucy wklejaj fotki wozeczka - czekamy.
kaasiaa79 moze jednak przekonasz sie do tego akwarium. Troche jednak trzeba sie temu poswiecic, no i zainwestowac tez, ale pewnie bedzie na co popatrzec.
julie377 na pewno poczekaja jeszcze tydzien za Twoimi referencjami. Fotki superasne. Nathanek prezentuje sie wysmienicie - jak model. Kolorek Twoich wlosow mi sie podoba, ale blondyny to raczej ze mnie nie bedzie
madziorka Ty kochana to masz powera!!! Ja bedac w ciazy nie mialam nawet glowy do zakupow a jak juz sie skusilam na zakupki to chcialam szybko do domku uciekac
Podziwiam Cie !!!
kasiu szkoda, ze Twoja ksiezniczke musza meczyc problemy kupkowe. Mojego Oskarka jak bolal brzuszek to podawalam mu - to sie chyba nazywalo Esputikom czy jakos tak, ale nie za bardzo pomagalo. Jesli chodzi o Twoja bladosc to ja mialam to samo. Przez ostatnie miesiace ciazy mialam 7.4 hemoglobiny a po porodzie bylo tak samo, ale lekarz powiedzial, ze wszystko wroci do normy no i wrocilo. Bralam zelazo, witaminy, owoce i warzywa. Duuuuzo zdrowka dla Ciebie i Ksiezniczki !!!
fittney witam, chyba jeszcze nie mialysmy przyjemnosci sie poznac. Mam na imie Edyta. Uroczego masz synusia! No i z Ciebie laseczka - widze, ze w koncu uporalas sie z avatarkiem - kazda z nas z tym walczyla
emilka_M Alusia i Natanek slicznosci dzieciaczki. Natanek ma takie slodkie oczka.
gosia888 brawa za otrzymanie pozwolenia na budowe. Teraz robota pewnie bedzie wrzala. Powodzenia i chwal sie postepami. My domek zamierzamy sobie kupic ale na razie to tylko marzenia.
[ Dodano: 2007-05-16, 20:17 ]Jesli chodzi - co u nas??? to wszystko ok. Oskarek ma dni niejadka ale mysle, ze wszystko wkrotce wroci do normy.
Moj maz cos dzisiaj szykuje!!! Tylko pytanie CO ???????????
szaleje w kuchni i nie kaze tam wchodzic, a w dodatku zajal sie jeszcze malym.
Hmmmmmm nie mam pojecia czym sobie zasluzylam????