witam!
ja dzis od rana na nogach, bo karnis od mamy musielismy zdjąć i zainstalowac na nowym mieszkaniu i jeszcze pełno pudeł zebrać, zeby w coś te graty nasze upchnąć
o dziwo
nie dorobiliśmy się zadnego noża, łyżki mam całe 2 i jeden widelec, za to innych pierdół, nikomu niepotrzebnych od cholery! musze to jakoś wyselekcjonować i wywalić chyba, bo na co mi zegraek-budzik w kształcie buta????
a tera uwaga..........jeśli nie śmierdzi w mieszkaniu farbą to dzis tam śpimy pierwszy raz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gosia gratuluje pozwolenia na budowe!!!!!!!!!! ekstra!!!!!!!!!!!! i dzięki za te gówniane informacje
w takim razie ja tez odstawie całkiem te kaszki ryżowe, chociaż łatwo sie je robi i miałam z głowy kolacje
lucy23, jak ja ci zazdroszce tego spania! tez jestem z leniwców pospolitych i marzy mi sie takie spanko
kasi.k, mam nadzieje, ze jakoś te kupki wrescie sie unormują
przy mleku mamy to nawet przerwa może byc kikludniowa, ale przy sztuszcnym to nie wiem, może rzyczywiscie to mlecko niedobre dla brzuszka Viki? no, ale trzymaj sie zaleceń lekarzy
a mama co mówi? moze ma jakies sprawdzone sposoby?
edyta82,
dla męża, mój ma dwie lewe ręce w kuchni...jak ja
akwarium juz stoi, ale bez rybek, nawet nie chce wiedziec ile na to cholerstwo wydał
madziorka hihi, ty powinnas mieć w tych sklepach jakies zniżki!
ale oszczędzasz sie troszke chociaż?
julie_377, ale laska z ciebie!!! fiu fiu!!!! trzymam kciuki, żeby z tą pracą wszystko wypaliło!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Emilka_M, ale synek ci urósł! nie poznałam maluszka! Ale bym poznała, ale mały jest wielki!!!!
ja rzuciłam palenie jakoś w ciąży i na szczęście nie pale, ale przy piwie to ciągnie mnie starsznie do papierosa, ja uwielbiałam mentolowe malborasy
martuchafrost, kurcze, mam nadzieje, ze nic powaznego sie nie stało i to tylko jakies niegroźne zatrucie
FITTNEY, no i jest awatar! witamy w klubie mamusiek!!!
a zdjęć i tak ci nie odpuścimy!
Delfinka co tam za demolke ci Maya robi w domciu?
dobra, ja spadam, bo nie dość, ze wyglądam jak starsydło to jeszcze mam sterte rzeczy do spakowania!
na razie, pa, miłego dnia!!!