lucy23
Trzy tysiące lat minęło...

16 maja 2007, 22:52

kasik jutro sie zmobilizuje i zrobie fote ;) albo moze jeszcze dzis,choc nie wiem ,bo mam lenia i tylko na necie siedze he he az mnie plecy bola :-D t zaraz wroci z pracy :ico_brawa_01: ja sie dziwie ,ze Oliver tak fika koziolki,skoro ma glowke tak nisko...co on tam tymi konczynami wyrabia,to ja nie wiem he he....marta i co u ciebie ?????????

gosia888
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 maja 2007, 10:18

Hej dziewczyny
jutro biore wolne na zalatwienie spraw wiec super ze dzisiaj ostatni w tym tygodniu dzien w pracy. Tak jakby piatek.
Marta co tam u ciebie? Napisz cos bo sie martwimy.
Julie ale ładna jestes. Ale Nathanek nic a nic nie podobny do ciebie. A to ze ty wychowujesz w drugą strone niz ja tzn mniej sie przejmujesz to bardzo dobrze. Zazdroszcze ci tego. Po porodzie mialam diete w szpitalu pilam tylko porzeczkowy sok, ale polozny stwierdzily ze za slodki i kazalymi rozcienczac wodą.
Kasik mam nadzieje ze sie wszystko szybko unormuje. Fajnie ze moj sposob zadzialal.
lucy ale sie leniwa zrobilas chociaz korzystaj poki mozesz. Bo przy dziecku za dlugo to ty sobie nie pospisz.
edyta wlasnie czemu tak rzadko zagladasz do nas?
madziorka to ty sobie tak kupujesz te rzeczy? Przeciez ty niedlugo juz rodzisz.

kaasiaa79
Umiem skakać na skakance po całym forum
Umiem skakać na skakance po całym forum

17 maja 2007, 10:53

witam!
ja dzis od rana na nogach, bo karnis od mamy musielismy zdjąć i zainstalowac na nowym mieszkaniu i jeszcze pełno pudeł zebrać, zeby w coś te graty nasze upchnąć :-D o dziwo :ico_szoking: nie dorobiliśmy się zadnego noża, łyżki mam całe 2 i jeden widelec, za to innych pierdół, nikomu niepotrzebnych od cholery! musze to jakoś wyselekcjonować i wywalić chyba, bo na co mi zegraek-budzik w kształcie buta???? :ico_haha_01:
a tera uwaga..........jeśli nie śmierdzi w mieszkaniu farbą to dzis tam śpimy pierwszy raz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D
Gosia gratuluje pozwolenia na budowe!!!!!!!!!! ekstra!!!!!!!!!!!! i dzięki za te gówniane informacje :-D w takim razie ja tez odstawie całkiem te kaszki ryżowe, chociaż łatwo sie je robi i miałam z głowy kolacje :ico_noniewiem:
lucy23, jak ja ci zazdroszce tego spania! tez jestem z leniwców pospolitych i marzy mi sie takie spanko :ico_oczko:
kasi.k, mam nadzieje, ze jakoś te kupki wrescie sie unormują :ico_noniewiem: przy mleku mamy to nawet przerwa może byc kikludniowa, ale przy sztuszcnym to nie wiem, może rzyczywiscie to mlecko niedobre dla brzuszka Viki? no, ale trzymaj sie zaleceń lekarzy :ico_oczko: a mama co mówi? moze ma jakies sprawdzone sposoby?
edyta82, :ico_brawa_01: dla męża, mój ma dwie lewe ręce w kuchni...jak ja :-D akwarium juz stoi, ale bez rybek, nawet nie chce wiedziec ile na to cholerstwo wydał :ico_noniewiem:
madziorka hihi, ty powinnas mieć w tych sklepach jakies zniżki! :ico_oczko: ale oszczędzasz sie troszke chociaż? :ico_oczko:
julie_377, ale laska z ciebie!!! fiu fiu!!!! trzymam kciuki, żeby z tą pracą wszystko wypaliło!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :ico_oczko:
Emilka_M, ale synek ci urósł! nie poznałam maluszka! Ale bym poznała, ale mały jest wielki!!!! :ico_oczko: ja rzuciłam palenie jakoś w ciąży i na szczęście nie pale, ale przy piwie to ciągnie mnie starsznie do papierosa, ja uwielbiałam mentolowe malborasy :ico_oczko:
martuchafrost, kurcze, mam nadzieje, ze nic powaznego sie nie stało i to tylko jakies niegroźne zatrucie :ico_noniewiem:
FITTNEY, no i jest awatar! witamy w klubie mamusiek!!! :ico_oczko: a zdjęć i tak ci nie odpuścimy! :ico_oczko:
Delfinka co tam za demolke ci Maya robi w domciu? :-D

dobra, ja spadam, bo nie dość, ze wyglądam jak starsydło to jeszcze mam sterte rzeczy do spakowania!
na razie, pa, miłego dnia!!!

Awatar użytkownika
FITTNEY
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

17 maja 2007, 10:55

witam
na poczatek pokaze wam kilka starych fotek z pomyslami mojego syna :ico_noniewiem: :ico_haha_01:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

lucy23

17 maja 2007, 10:56

gosia to bedziesz miala dluzszy weekend :ico_brawa_01: to racje,ze mnie len na 102,ale dzis obiecuje sobie,ze koniec z lenistwem w ciagu dnia (ale nie ze spaniem he he :ico_nienie: )dzis mnie listonosz obudzil,ale i tak dopiero przed 9 ,wiec spoko :-D marta a ty zyjesz ???????????????mam nadzieje,ze nic powaznego :ico_olaboga:
co do ciuchow,to ja juz nawet patrzec nie chce,bo wiekszosc na mnie nie pasuje z mojej szafy (szczegolnie bluzki ) a kupowac to mi sie nie oplaca,ani nawet checi nie mam,bo jak kilka razy poprzymierzalam,to mi sie plakac chcialo :-D a madziorka ma taki zgrabny brzuszek,ze pewnie i po ciazy bedzie mogla nosic :-D

Awatar użytkownika
FITTNEY
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

17 maja 2007, 10:58

hihihi a tu znalazłam fotke z mojej anoreksji podczas karmienia piersią :-) ile ja bym dała za tą figurę teraz :ico_noniewiem:
Obrazek

gosia888
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 maja 2007, 11:11

kaasiaa79 pisze:chociaż łatwo sie je robi i miałam z głowy kolacje

kasia ale kaszki manne na mleku modyfikowanym i kaszki mleczno-pszenno tak samo sie szybko robi jak ryzowe. Nasypuje do wody i juz.
kaasiaa79 pisze:jeśli nie śmierdzi w mieszkaniu farbą to dzis tam śpimy pierwszy raz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: Gratulacje!!! ale super. Kasia a czy wy macie tam internet chociaz???
Fittney to ma pomysly Twoj synek i widze ze tez smoczek to nieodłączny przyjaciel. Zdjecia super.
lucy23 pisze:,ale dzis obiecuje sobie,ze koniec z lenistwem w ciagu dnia

lucy leniuchuj ile sie da. Ja tez niezle na leniuchowalam sie w ciazy a teraz nie mam chwili dla siebie.

Awatar użytkownika
Emilka_M
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

17 maja 2007, 12:12

Witam :ico_haha_02:
ja dzis do niczego :ico_olaboga: dzis znow zaspalam i biegiem z Ala do szkoly. nawet na zakupy nie chce mi sie isc :ico_szoking:
gosia888, kaasiaa79, co do twardych kupek to Ala tez miala ten problem :ico_olaboga: i wlasnie ja przestala jesc te kaszki ryzowe a pic duzo sokow to dopiero przeszlo
FITTNEY, ale bylas szczuplutka :ico_brawa_01: kurde kiedy uda mi sie zgubic te moja nadwage :ico_placzek:

Nic dziewczyny uciekam bo Natanek szaleje na macie :-D

lucy23

17 maja 2007, 12:42

fittney pomyslowego masz synka,trzeba przyznac :-D

Awatar użytkownika
FITTNEY
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

17 maja 2007, 13:18

kasi.k pisze:
Fitney i jakoś nikt nie uciekł ani nikt się nie wystraszył po twoim avatarku :ico_oczko: :-D i ładna z ciebie mamusia :ico_brawa_01:

A ja kochane karmię już tylko sztucznym mlekiem, bo moje to nawet juz prawie zanikło :ico_olaboga: a poza tym biorę żelazo, a ono powoduje zatwardzenie i położna mi powiedziała, ze lepiej bym odstawiła na czas jego brania karmienie piersią... co do kupkowych problemów to dzisiaj połozna stwierdziła, że Viki robi normalne kupki, więc to nie sa zaparcia i że raczej to nie jest kolka... swtiwerdziła, ze po prostu brzusio Viki jest jeszcze niedojrzały i nie umie sobie poradzić z trawieniem, ale z kazdym dniem powinno być lepiej...

dziękuję :-)
ja miałam tez kryzys 3 miesiąca i zaczęłam małego dokarmiać sztucznym,ale się nie poddałam i karmiłam go do 18 miesiąca :-D mimo iż miałam bardzo rygorystyczną dietę :ico_oczko:

[ Dodano: 2007-05-17, 13:30 ]
ja jak miałam problemy z Adim po kaszkach ryzowych po prostu wprowadziłam kukurydziane i po kłopocie było :-D

JULIE ale laseczka z ciebie :ico_szoking: :ico_haha_01: :ico_oczko:

EMILKA
ale tamta figura to już wspomnienie :ico_placzek: teraz mam bardziej zaokrąglone kształty g:(\ ile ja bym dała żeby mój czort teraz spokojnie na macie tylko szalał :ico_noniewiem: :-D

GOSIU
na szczęście udało mi się w końcu pozbyć tego gumowego paskudnego smoka :-D

Wróć do „Pozostałe”