lucy23
Trzy tysiące lat minęło...

18 maja 2007, 00:00

delfinka bede miec chlopca :-D a mnie cos brzuch pobolewa i mam stracha he he ale kasik tez miala i jakos nie urodzila za wczesnie...boli mnie tak na dole ;( moze za dlugo dzis chodzilam,bo jak wyszlam na miasto o 13,to wrocilam po 18 ...ale pogoda byla super :ico_brawa_01: i wlasnie jak wracalam,to mnie brzuch rozbolal i do tej pory boli :ico_olaboga:

julie_377
Umiem skakać na skakance po całym forum
Umiem skakać na skakance po całym forum

18 maja 2007, 10:54

lucy kobieto a co ty o godzinie 0:00 w duchy sie zabawiasz ? :ico_haha_01:
witam juz nie z rana ale pierwsza :-D
u nas troche lepsza pogoda ale jeszcze duzo pozostawia do zyczenia...
i co dalej nuuuuuuuuuuuddddddddddddyyyyyyyyyyy

Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

18 maja 2007, 11:01

witajcie moje kochane!!!!
Lucy wcale Cie nie rozumiem :ico_olaboga: brzucholek super a wedlug Twoich opisow mowilas ze jestes wielka oj TY niegrzeczna, brzusio mi sie podoba, a o wozku nie wspomne :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: a i nie przejmuj sie mnie czasem tez w dole pobolewa, nie forsuj sie kobieto!!!!!!!!!!!!
Delfina :ico_buziaczki_big:

dobra a teraz troche o mnie bo lubie byc samolub :ico_smiechbig:
poszlam wczoraj na nocke, ale kolo 23 stwierdzilam ze nie dam rady ( mialam do niedzieli robic) wiec biedna pielegniara robila wszystko za mnie, a ja wiem i powiedzialam jej ze to nie fair wobec niej wiec co zrobilam????????????????????
poczekalam rano na szefowa ( ale nie ta moja wredna, ona jest szefowa dzialu) tylko poszlam do szefowej calego budynku i powiedzialam jej, ze mi przykro, ale nie daje rady bo mi krzyze pękną i wogole, ona tylko na to, ze zajmie sie tym i : " take care of yourself" :ico_brawa_01: tada!!!! wiec wzielam sobie chorobowe 7 dni do mojego macierzynskiego i teraz bede odpoczywac na maksa, powinnam dzis na szkole rodzenia isc ale nie mam sił, ide spać :ico_spanko:
jedno zapytanko kobietki moje kochane, :ico_sorki: bo nawet jak mialam wolne to krzyze mi pękały macie jakies sprawdzone sposoby zeby ulzyc bólowi???? nawet spanie mnie " boli" a moze juz tak bedzie do konca???? :ico_olaboga:
Ps wlasnie kumpela dzwonila ze cala firma o mnie gada ze jestem princess bo nie chce mi sie pracowac, i wlasnie to jest drugi powod dlaczego tam nie wroce :ico_puknij:

oki trzymajcie sie kochane, odezwe sie potem jak bede wyspana i sczesliwa ze nie ide do pracy :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
FITTNEY
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

18 maja 2007, 11:02

witam i ja :-) z :ico_kawa:
od rana słoneczko,w końcu można wyjść na porządny spacerek :ico_oczko: szkoda że żadna z was w pobliżu nie mieszka razem by było raźniej :ico_oczko:

lucy23

18 maja 2007, 12:09

fittney a gdzie mieszkasz? bo zapomnialam :ico_wstydzioch: marta too juz przegiecie z ta princess :ico_puknij: pewnie chcieli ,zebys do porodu pracowala,urodzila szybko i na drugie dzien do pracy wrocila ha ha :ico_haha_01: ale bezczelni :ico_zly: i dobrze,ze tam nie wracasz...odpoczywaj ile wlezie,a co do krzyza,to mnie czesto boli,najgorzej jak sie klade :ico_olaboga: ja dzis ide na spotkanie z druga kolezanka :ico_brawa_01: ale sie ciesze...wczoraj bylo tak goraco,ze jak wrocilam do domu to niezle sobie dekolt opalilam i chyba troche rece...ale ile ja na dworku siedzialam :-D pogoda byla super,normalnie lato :-D a dzis sie popsula :ico_placzek:

Awatar użytkownika
Jasnie Pani :)
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

18 maja 2007, 12:19

strasznie duzo klikacie, ale widze, ze nikt tu sie o mnie nie martwil, ze mnie trzy dni nie bylo, oj nieladnie kolezanki :ico_nienie: :ico_nienie:
ale slusznie, bo nic mi sie nie dzialo, tylko tak jakos weny nie mialam. doly mnie lapia, bo juz bym chciala urodzic, a brzuchol nawet sie nie obnizyl :ico_placzek: , a moj maz 1 czerwca do 18 czerwca bedzie na wyjezdzie, wiec dlatego chcialabym troche wczesniej urodzic....
lucy i marta wspolczuje wam, bo wiem co to bole krzyza, w 5-6 miesiacu mialam non stop, ale teraz juz nie mam, niewiadomo dlaczego? tylko uda mnie okropnie bola, zwlaszcza wlasnie przez sen...
kasia jak tam na nowej chalupce? figielki pewnie caly czas :-D
viki oczywiscie cudowna :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

lucy23

18 maja 2007, 13:19

jasnie pani wszytsko mozliwe,moze nagle urodzisz :-D nawet nie bedziesz wiedziec kiedy ,jak cie skurcze zlapia :-D a moje stopy wygladaja obrzydliwie :-D jakby mialy zaraz eksplodowac...ale ani nie bola,ani nie utrudniaja chodzenia,tylko sa wielkie :-D

Awatar użytkownika
edyta82
Częstowpadacz na plotki
Częstowpadacz na plotki

18 maja 2007, 14:08

Witam kochane babeczki !!!
U mnie z samopoczuciem juz troszke lepiej bo dzis wyszlo sloneczko :ico_brawa_01: :-D ale ciekawe na jak dlugo ???
Delfina foteczki beda wkrotce - obiecuje :-D
Martusia super, ze w konca masz wolne - nareszcieeeee - no bo ile mozna. A tymi plotami w pracy sie nie przejmuj - pewnie Ci zazdroszcza babsztyle jedne. Ale wiesz jak jest w pracy - zawsze jakies jedze sie znajda !!! odpoczywaj ile sie da.
Fittney wlasnie a gdzie Ty dokladnie mieszkasz bo chyba nie doczytalam albo cos przeoczyla?

Oskarek teraz spi a ja nadrabiam zaleglosci na TT ale juz prawie wszystko oblecialam.
Moze uda mi sie zaliczyc dzisiaj jakis spacerek bo sie chyba zakisimy w tym domu.

Awatar użytkownika
kasi.k
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

18 maja 2007, 14:14

na początek serdecznie dziękuję w imieniu Vikusi za komplementy :ico_sorki:

Lucy wózek sliczny :ico_brawa_01: qrna, szkoda, że ja takiego nie znalazłam :ico_olaboga: bo mój teraz mi się totalnie nie podoba i już odkryłam kilka jego wad :ico_zly: ale cóż, trzeba ponosic konsekwencje wyborów i tyle... a brzusio superasny :ico_brawa_01:

Jasnie Pani nigdy nic nie wiadomo :ico_haha_02: to kwestia czasami godzin lub minut zeby nagle poród się zaczął... pogadac z córeczką, to może posłucha mamusi i wyjdzie z brzuszka wczesniej :ico_haha_02:

Martucha za ta princess to bym im chyba zeby powybijała :ico_zly: durne babsztyle :ico_zly: pewnie jak one by były w ciązy to piesciły by się totalnie ze sobą... dobrze, że koniec z praca... teraz odpoczywaj maksymalnie i relaksuj...

Julie te nudy to sa najgorsze... mnie najbardziej denerwuje, ze jak byłam po porodzie w szpitalu to był upał a teraz jak moge z Vikusią iśc na spacer to zimno, pada i trzeba w domu siedzieć :ico_zly:

Fitney a to skąd jesteś, że masz do nas daleko?

Delfina ja się nie moge doczekac buszowania po polskich sklepach za ciuszkami dla Vikusi :ico_haha_02: jak widze te cudeńka co mama jej kupiła, mmmmm.... między innymi taką różowa koszulke z napisem 50% mama+50% tata=100% ja :ico_haha_02: ale boska jest :ico_brawa_01: a mama to prawdziwy skarb, dość że mi ugotuje, posprzata to jeszcze zaopiekuje się Vikusią, bo bardzo się martwi, że od noszenia małej wolno i słabo goi mi sie rana po cesarce... niestety już 2 czerwca mama wraca do Polski i ja juz teraz się martwię jak sobie dalej bez niej poradzę i po kryjomu popłakuję, ze znowu nie bedziemy się widziały z kilka ładnych miesięcy :ico_placzek:

Kasia jak tam po nocnych harcach w nowym łozu?? a zapamiętałas sen? Bo podobno sny z nowego miejsca sa prorocze...

A u nas była dzisiaj polozna i zwazyła Vikusię... moje słoneczko waży już 4540g, czyli przez tydzien przytyła 300g :ico_szoking: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: pepuszek już zagojony :ico_brawa_01: i kupkowe sprawy chyba powoli się normują... teraz tylko opanowac spanie, bo Vikusia spi od 21 do 1 w nocy, potem od 1:30 do gdzieś 3-4, a od 5 rano juz urzadza harce i nie daje mamusi spac :ico_olaboga: a w dzień spi jak się jej zachce - raz usnie na 3h a raz na 30 minut :ico_szoking:

Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

18 maja 2007, 16:20

Kasik jak tak patrze na Twoja małą to zaraz mi sie ryczec chce bo juz tez bym chciała miec maleństwo przy sobie :ico_placzek: a tu jeszcze tyle czasu :ico_olaboga: a ta Twoja Viki taka słodka truskaweczka :ico_dziecko: :ico_brawa_01:
Edytka :ico_prezent:
Jasnie Pani a ja myslałam ze Ty juz na porodówce sie meczysz :ico_szoking:
i rzeczywiscie rzadko nas odwiedzasz :ico_olaboga:
Lucy ja bym Ci poleciła na nogi takie męskie sandały od ruskich za 10 zł bo mi tez tak puchną ze planuje kupic :ico_smiechbig: , ach te uroki macierzyństwa
Ps u Was gorąco a u nas jakby jesien sie rozpetała :ico_olaboga:

[ Dodano: 2007-05-18, 16:28 ]
Ps zapomniałam Wam dodac ze dopiero wczoraj polożna mi powiedziala, ze moge z recepcji wziąźć takie cos jak " self certificate of sicness" i sama sobie wypisujesz zwolnienie na 7 dni i oni Ci za to płacą, a jesli jest wiecej jak 7 dni to trzeba iść do lekarza, ja o tym nie wiedziałam :ico_olaboga:
no i wczoraj mowiła tez ze byloby jej miło gdyby była przy porodzie ( bo tu sa chyba polozne przy porodzie takie jakie akurat mają zmianę), wiec byłam troche w szoku ze zapytała mnie o to :ico_szoking:
pozdrawiam kochane

Wróć do „Pozostałe”