Witajcie, ale się rozpisałyście:)))
Kocura Bura gratuluję dodatkowych godzinek w pracy:) to w sumie ile będziesz miała tych godzin? Ja mam tylko 18 ale w szkolnictwie to cały etat. W tamtym roku miałam 32 godziny, trochę za dużo, męczyłam się, ciągle byłam zapracowana. No bo praca nauczyciela nie kończy się w domu, trzeba jeszcze sprawdzić testy, kartkówki, wypracowania, przygotować się do zajęć i.t.d. Więc jak dostałam w tym roku tak mało godzin to stwierdziłam że czas to wykorzystać i zdecydowaliśmy się z mężem na dzidziusia.
Kocurka jak będziesz robić cytologię, to weź podpaskę, bo nasze szyjki macicy są tak bardzo ukrwione w ciąży, że prawie zawsze się krwawi. Ja miałam robioną cytologię 2 miesiące temu, i właśnie lekko krwawiłam przez 2 dni.
Dominisia, ładny brzuszek, ale rzeczywiście następnym razem podnieś bluzeczkę:))))
Ja dla mojej córeczki mam już imię wybrane, mężowi też się podoba i dlatego będzie Lenka:)
Ulamisiula te bóle łydek to skurcze? może magnez ci pomoże.
Ewasiek podziwiam cię że myślisz teraz o studiach podyplomowych, ja to teraz nie myślę o niczym chociaż też będę musiała w przyszłości zrobić jakąś podyplomówkę, do awansu mi jest to potrzebne.Ale teraz myślę aby zakończyć rok szkolny i zająć się sobą i wyprawką dla dziecka.
Kupiłaś już koszule do szpitala? jakie sobie kupiłaś, rozpinane w przodu czy z rozcięciami na wysokości piersi?
Ja też codzinnie robię zakupy i chodzę z torbami, chociaż jak się kupuje regularnie to tych zakupów nie ma dużo, mój mąż pracuje od 9 do 19 wię ja muszę sobie jakoś radzić, chociaż parę razy oferowano mi pomoc w niesieniu siatek z zakupami:) ludzie się rozczulali nade mna. W autobusie też mi często ustępują miejsca, ale zauważyłam że tylko ludzie do 30 lat, bo starsi udają że nie widzą, i wiecie to najbardziej przykre ale nigdy żaden facet nie ruszył tyłka jak mnie zobaczył. No cóż, to tylko o nich świadczy, że są niewychowani, tylko jak tacy wychowują swoje dzieci, to już inne pytanie.