Hej dziewczynki
Nareszcie mam czas zeby cos wam poopowiadac
Dzisiaj caly dzien ogulnie minal fajnie,mala Nicole mnie zaskoczyla dzisiaj kompletnie bo jak wrocilismy z zakupow to mowilam wam ze usnela szybko i ona tak spala az 3 godzinki
I boudzila sie jakos o 18 00 i teraz dopiero zasnela o 22 00 a tak pozatym to dlugo sie nie odzywalam bo moj maz mi dzisiaj robi moj komputer to znaczy wgrywa tam mi rozne programy i juz jutro zaklikam do was z nowego komputera mojego ciesze sie ogromnie
bo do tej pory mielismy z mezem komputer wspolny.. a teraz sie to zmieni
Diem musze tez powiedziec ze masz bardzo madrego i superowego chlopczyka jest naprawde madry bo ja uwazam ze byl zazdrosny ze przytulilas jego kolege Kacperka a nie jego.. a potem jak go byl u taty i niechcial do ciebie isc tak chocby specjalnie na zlosc ci robil ze przytulilas tego Kacpra tak ja mysle i tak mi sie wydaje nie wiedzialam ze dzieci potrafia byc takie sprytne i madre moja Nicole tez mnie na kazdym kroku zadziwia i szokuje..
Ja nie probowalam jeszcze innych dzieci przytulac ale tez jestem ciekawa jak mala by zaaregowala..
Jesli chodzi o obowiazki domowe i ten temacik co mieliscie to ja tez musze przyznac ze podziwiam naprawde mamy pracujace,ze nie dosc ze musza w pracy sie wykazac i byc aktywne to musza miec jeszcze sile i energie zeby poprowadzic dom,porobic w nim tzn posprzatac,ugotowac zajac sie dzieckiem czy dziecmi naprawde podziwiam bardzo
Ja musze powiedziec radze sobie niezle,bo Nicole pomaga mi w tym ona sobie ladnie pospi w dzien a ja za ten czas mam czas dla siebie,mam czas zeby ugotowac mam czas zeby posprzatac i nawet mam czas dla was Dla TT i to mnie cieszy.Wiadomo obiad tez ugotowac trzeba i zawsze go mam kazdego dnia czasami sie zje z poprzedniego dnia zawsze idzie pokombinowac
ale nie narzekam moj M tez nie to znaczy ze nie jest najgorzej..
A jesli chodzi o buciki malej to fajnie sie Nicolince w nich chodzi,na poczatku troche nie umiala sie przyzwyczaic ale teraz powolutku zaczyna inaczej tak pewniej stawiac te kroczki i udaje jej sie i jest ok,pokaze wam fotke bucikow jutro bo dzisiaj to juz troche pozno jest
A ja tez sie pochwale moja coreczka a co mi tam.. Mala Nicole to jest taka slodka,tez robi postepy we wszystkim zaczyna caly czas sobie mowic po swojemu niektore slowa probuje wychwycic np.jak babaa bo mama to mowi na porzadku dziennym albo dziadaaa i tak to teraz jest w takim wieku ze bardzo ja ciagnie do spacerowania ale za raczki wogule jest taka ciekawa swiata ze az jestem pod wrazeniem.. O rety alez ja sie rozpisalam.... Jeszcze troche to jakies wypracowanie napisze
No nic to by na dzisiaj bylo tyle pisze ostatni raz z naszego wspolnego kompa a juz jutro powitam was z mojego "osobistego" kompa hurra no to zycze wam milej i udanej nocki Dobranoc ja tez sie powoli szykuje nyny Buziaczki wielkie paa do jutra..
Mama_Kingi to zycze ci powodzenia i wytrwalosci jesli o ten remont chodzi.. Bedzie dobrze trzymam kciuki paa