Ufff...zostawic Was njeden dzień i powieść zaczynacie pisać.
Dopiero skończyłam i już zmęczona jestem. Tym bardziej, że wysłam z kąpieli. No i chyba była zbyt gorąca bo nie mogę dojść do siebie. Chyba przesadziłam. Ale mam nadzieję, że dzidzi nie zaszkodzi.
Nie jestem w stanie odpisac na wszystkie posty, ale postaram się choć trszkę.
Dominika wtaj wśród czerwcówek. Pytaj o co chcesz, na pewno podpowiemy Ci co tylko możemy .
Lucy śliczny wózeczek i ładne zdjęcie. Tylko musisz brzusio fotografować z boku, bo tak ładnie Ci do przodu wyskoczył, że z tej perspektywy prawie go nie widać.
Alinko masz talent, śliczna pościel no i niepowtarzalna.
Acia fajowego masz chłopaczka. Ależ dzieci są przesłodkie w swoich zachowaniach. Uśmiałam się czytająć o tym pukaniu w głowę hihi...
Łóżeczko faktycznie podobne do mojego i Alinki. Bo my my takie same tylko w innych kolorkach.
Asiulka faceci muszą sobie czasem odpocząć od nas, wyrwać się. Na pewno dobrze mu to zrobi. I waszemu związkowi też, bo niedobrze tak poświęcać sobie 200% uwagi codziennie, to niezdrowe. Wróci...doczekas się maleńka. Aaaa super wierszyki, przesłodkie.
Madzia Ty to jak zwykle przezorna-ubezpieczona hehe. No ale przynajmniej masz zorganizowane życie.
A tak w ogóle to masz u mnie krechę....wiesz za co...
Noo trochę zeszło ze mnie to gorąco po kąpieli...uff... Mały się rusza więc chyba ok.
Aaaa Frydza zapomniałam o Tobie
Nie martw się tymi bólami. Ja też tak mam i podobnie jak Hania już od miesiąca się z tym męczę, także musisz wytrzymać.
A na koniec powiem, że dziś 19-ty i dokładnie za miesiąc mam swój termin. Także zaczynam 9 miesiąc!!!! Acia tobie też gratuluję 39 tygodnia!!!