gosia888
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 maja 2007, 16:32

hej dziewczyny
fela witaj troche cie nie bylo. Zdjecia wklej,jak tam konrada loczki obciete?
Kasia79 jestes usprawiedliwiona brakiem pisania jak takiego ogiera masz w domu. Widze ze poczul ze jestescie na swoim i takie harce urządza. Internet szybko zakladajcie.
Marta nareszcie odpoczniesz. A co do kolezanek z pracy to ja jestem w lekkim szoku. 32 tydzien ciazy a ty jeszcze pracowalas to co one mysla ze jeszcze w dniu porodu powinnas nosic starszych ludzi? :ico_zly:
Jasnie Pani gratuluje samochodu. A co do jazdy w 9 miesiacu ciazy to ja jezdzilam na studia do Warszawy sama (100km w jedna strone) i jakos bylo dobrze. Co prawda 2 tygodnie przed porodem juz Pawla bralam w dalekie trasy. I tak w dniu porodu jeszcze bylam na zajeciach w Wawie i zakupach. Mialo sie sily.
A kiedy Ilonka wraca? Bo brakuje jej dlugich postow.
Delfina super ten prezencik. Mysle ze Maycia sie ucieszy.
lucy wozek super, a ty na zdjeciu tez super laska. JA nie wiem o co ci chodzi z tym brzuchem.
madziorka a ty kiedy przestajesz pracowac?
fittney ja kiedys przed tt czyli 10 miesiecy temu tez pisalam na bb, ale na watku odpowiednim do tomka wieku i strasznei mi sie tam nie podobalo. Dziewczyny znaly sie od poczatku ciazy i to bylo takie hermetyczne towarzystwo ze kazda nowa dziewczyna byla beee, i sie bardzo nieswojo tam czulam. Cokolwiek napisalam to mnie obskakiwaly.

Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

21 maja 2007, 16:35

Julie akryle dluzej Ci beda trzymac, ale rzeczywiscie zele sa zdrowsze :ico_brawa_01:
laski ja na głowe dostane przez tego mojego glupiego sasiada :ico_olaboga: :ico_puknij: :ico_szoking:
on sluchA HEAVY METAL non stop, On nie pracuje wiec slysze to caly dzien i noc, a wiecie jakie tu sa sciany cienkie????? wątpie zeby moj synek spal w tym halasie, a i ja nie moge sobie odpoczac, zdrzemnąć lub poczytac bo mi łeb pęka :ico_szoking:
co za osioł!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:

lucy23
Trzy tysiące lat minęło...

21 maja 2007, 16:59

delfina prezent super :ico_brawa_01: mysle,ze Maycia bedzie przeszczesliwa :-D fela mi tez sie strasznie nudzi jak tomek w pracy ,ty masz chociaz Konrada :ico_haha_01: ale juz niedlugo bede sie z dzidzia ,,nudzic ,, :-D :ico_brawa_01: a moja mamusia nie wiadomo ile zostanie,ale chyba nie 2 miesiace,a tylko 2 tyg :ico_szoking: bo sie kobieta chyba zakochala ... :-D ale to nic,ciesze sie,ze jest szczesliwa i mam nadzieje,ze to juz bedzie TEN... :ico_brawa_01: nie chce zapeszac :-D gosia :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: marta wspolczuje sasiada,my mielismy podobnego,ale sluchal r&B ,to jeszcze moglam przezyc...a poza tym to sam przyszedli powiedzial,ze jak nam muzyka przeszkadza,to zeby powiedziec,ale ja akurat pracowalam,to mi bylo wszystko jedno...a teraz sie wyprowadzil :-D

julie_377
Umiem skakać na skakance po całym forum

21 maja 2007, 17:48

no i po klopocie bo poszlam do salonu p;rosze o akryl a jakis pociumaty chinczyk zele mi zalozyl hihiihhihi ale zaplacilam jak za akryl :ico_haha_01:
fela ja zawsze mialam dlugie paznokcie w krotkich niewiele umiem zrobic hihihihi bo mnie opuszki bola a nathana nigdy nie drapnelam
martucha wspolczuje wiesz ze moze4sz zadzonic na policje? w angli to ulubion y spoirt- skarzenie na sasiadow ale pomysl co bedzie jak bedziesz miala malenstwo :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2007-05-21, 17:49 ]
a delfina prezent super :ico_brawa_01: u nas juz tatus natusiowi kupil samochodzik i pilke... zaczyna sie za dwa lata akurat sie zrownaja wiekiem i bede miec dopiero wesolo :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

21 maja 2007, 18:50

julie fajowo ze masz dlugie pazury :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: zaraz pewnie lepiej sie cujesz nie? :ico_brawa_01:
delfina prezent zajefajny :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
FITTNEY
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

21 maja 2007, 19:26

WITAM I JA
cały dzień nie miałam neta :ico_zly: :ico_zly:
DELFINA
ja z Białęgostoku jestem :-D :-D w stolicy studiowałam 3 latka :ico_oczko:
tu daję ci linka do mojej dzielnicy
http://maps.google.co.uk/maps?f=q&hl=pl ... &z=15&om=1
ja mieszkam na koncutej ulicy,strzalka zle pokzuje :ico_oczko: ten park jest tuz obok :ico_oczko: na ealingu byłam na zakupach ale i tak tam bym nie trafiła bo 2 autobusami jechałam :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2007-05-21, 20:02 ]
dziewczynki wybaczcie że nie odpiszę każdej z osobna,ale ciagle bym tylko ryczala,strasznie zle mi tu,jestem rozbita psychicznie :ico_placzek:
poszłabym do pracy ale nie mam co z małym zrobić,w domu wariuje już
mam dość wszystkiego :ico_placzek:

na dodatek ktoś z osób z nami mieszkających ukradł mi sól :ico_szoking: :ico_zly:
szlag mnie trafia,ja chce do mojego domku :ico_placzek:
Ostatnio zmieniony 21 maja 2007, 22:02 przez FITTNEY, łącznie zmieniany 1 raz.

julie_377

21 maja 2007, 20:49

fittney ja mam jakos podobnie nawet paznokcie nie pomogly :ico_placzek: a do tego moj malzonek dzis stwierdzil ze to moja wina z tymi referencjami ciekawe jak ja mam znalezc ludzi ktorych nie ma juz na rynku co ja mam do cholery zrobic? tego mi juz powiedziec nie umie :ico_puknij: nie dosc ze mam z nimi stres to jeszcze ten zamiast cos pocieszyc ehhhhh
ale stol to juz przesada... ja tez mialam fajn a prac e kuzwa to przez niego tu siedzimy wrrr jutro to juz chyba bede gryzc....:(:(:(

lucy23

21 maja 2007, 21:15

dziewczyny nie smuccie sie :ico_pocieszyciel: ja tez mam troche dola,ale to dlatego,ze studia nie skonczone,tutaj zlozylam na psychologie ,ale mnie nie przyjeli...nie mam dobrych referencji.musza byc po angielsku :ico_placzek: w polsce skonczylam 1 rok socjologii i juz pewnie mnie tam nie pamietaja,bo to bylo ponad 2 lata temu,a co dopiero po angielsku mi referencje pisac :ico_placzek: ja mialam jedynie z pracy,ale i tak nie napisali jak prosilam,tyle tylko,ze tam pracuje i wsio :ico_olaboga: no nic,bede probowac dalej,zloze na kilka kierunkow,a jak sie nie uda to pojde na rok na jakis kurs,bo przeciez po takim kursie zawsze referencje dostane i po angielsku ,tak jak potrzebuje :-D ja ma glownie dola z tego powodu,bo nie chce byc kelnerka ;( ale jakos w garsc sie trzeba wziac :-D wiem,ze teraz bedzie gorzej,bo bedzie dzidzia i w ogole ...troche pozno sie ocknelam,bo przeciez jestem tutaj juz ponad 2 lata,ale tak szczerze mowiac,to nie wiedzialam o wielu rzeczach tutaj,a teraz widze,ze tutaj jest o wiele wiecej mozliwosci niz w polsce :ico_brawa_01: po macierzynskim tez musze prace zmienic...

Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

21 maja 2007, 22:18

Fittney nie smuc sie kochana pomysl ze nni maja gorzej :ico_pocieszyciel:
Lucy ja zaczełam dwa kierunki w Polsce i zadnego nie skonczyłam, wiec sie nie przejmuj, ja to dopiero mam przechlapane :ico_olaboga:
tez bym tu chciala cos tu skonczyc, ale sie obawiam, bo ja sie szybko nauka nudze :ico_olaboga:

lucy23

21 maja 2007, 23:47

dziewczyny a mozna rennie w ciazy? bo na opakowaniu napisali ,ze tak ale wole sie upewnic :-D bo moze cos zle zrozumialam :-D marta ja tez sie szybko nudzilam he he najpierw poszlam na pracownika socjalnego,ale szkola mi sie nie podobala :ico_puknij: nawet liceum zmienialam,bo mi wiecznie cos nie pasowalo :ico_puknij:

Wróć do „Pozostałe”