hej dziewczyny
fela witaj troche cie nie bylo. Zdjecia wklej,jak tam konrada loczki obciete?
Kasia79 jestes usprawiedliwiona brakiem pisania jak takiego ogiera masz w domu. Widze ze poczul ze jestescie na swoim i takie harce urządza. Internet szybko zakladajcie.
Marta nareszcie odpoczniesz. A co do kolezanek z pracy to ja jestem w lekkim szoku. 32 tydzien ciazy a ty jeszcze pracowalas to co one mysla ze jeszcze w dniu porodu powinnas nosic starszych ludzi?
Jasnie Pani gratuluje samochodu. A co do jazdy w 9 miesiacu ciazy to ja jezdzilam na studia do Warszawy sama (100km w jedna strone) i jakos bylo dobrze. Co prawda 2 tygodnie przed porodem juz Pawla bralam w dalekie trasy. I tak w dniu porodu jeszcze bylam na zajeciach w Wawie i zakupach. Mialo sie sily.
A kiedy Ilonka wraca? Bo brakuje jej dlugich postow.
Delfina super ten prezencik. Mysle ze Maycia sie ucieszy.
lucy wozek super, a ty na zdjeciu tez super laska. JA nie wiem o co ci chodzi z tym brzuchem.
madziorka a ty kiedy przestajesz pracowac?
fittney ja kiedys przed tt czyli 10 miesiecy temu tez pisalam na bb, ale na watku odpowiednim do tomka wieku i strasznei mi sie tam nie podobalo. Dziewczyny znaly sie od poczatku ciazy i to bylo takie hermetyczne towarzystwo ze kazda nowa dziewczyna byla beee, i sie bardzo nieswojo tam czulam. Cokolwiek napisalam to mnie obskakiwaly.