fela
Już śmiało chodzę po forum!

22 maja 2007, 15:38

fittney pazurki niezle..... :ico_brawa_01:
madziorkaja tez nie mialam planu porodu...moim zdaniem takiego czegos nie sposob sobie zaplanowac przeciez to natura i niech rzadzi sie swoimi prawami...
ja tez dzis mam krupnik,wlasnie sie gotuje :ico_haha_01:
kasikmam nadzieje ze dziewczyny przekazaly ci gratulacje z okazji narodzin Victorii.
nie powiedzialam ci jeszcze ze sliczna masz czarnulke i niech wam rosnie szybko i chowa sie zdrowo :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

22 maja 2007, 16:02

hej kobietki
Kasik ja tez nie wierze w zabobony, ale lepiej dmuchac na zimne, a i nie przejmuj sie mój kochany tez jutro wyjezdza, leci do Polski wiec bede tesknic, tak mysle moze dzis jakies male conieco zrobimy :ico_brawa_01: :ico_haha_01:
Fittney pazury super :ico_brawa_01:
Jasnie Pani gotowa do porodu????
kobietki nie denerwujcie sie na tych facetów bo oni z innej planety są, ale Was kochaja :-D
a mnie dzis niespodzianka spotkała :ico_brawa_01: dostałam propozycje pracy w biurze na tydzien, wiec sie ciesze, bo mojego nie bedzie, a ja tu bym z nudow umarła, zarobie sobie, a i nie musze dzwigac jak u mnie w poprzedniej pracy :ico_brawa_01:
lece dzis mojemu kochanemu na obiad mizerie zrobic bo on uwielbia :-D
buziale kochane

fela

22 maja 2007, 16:16

julie tak teraz spojrzalam na zdjecie nathanka i jego wiek....i jeny czy ten twoj sliczny geniusz juz probuje chodzic??? :ico_szoking: :ico_szoking:

gosia888
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 maja 2007, 16:52

hej dziewczyny
niestety nie odpisze wszystkim bo zaraz lece do domu.
Julie nie martw sie sie S ja juz drugi dzien do PAwla sie nie odzywam. Odkad ma nowa prace ciagle sie drzemy a wczoraj bylam tak przybita ze nawet chcialam gdzies wyjechac na tydzien z Tomkiem Pawlowi nic nie mowiac. Dzis nastroj mam lepszy ale juz sie boje co bedzie jak wroce do domu podejrzewam ze go nie bedzie. Zobaczymy. Czemu ci faceci musza byc tacy durni. Szkoda gadac
Fittney paznokcie super ja nie robilam nigdy bo mam swoje ladne dlugie, ale za to zaszalalam i na nogach zrobilam zel znaczy nie przedluzylam tylko mam francuski i na to zel i tak super wygladaja polecam szczegolnie na lato.

Jutro wam odpisze papap

Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

22 maja 2007, 16:53

Fela masz racje ten Nathanek to moze sie spieszy zeby na dyski chodzic :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Julie co Ty na to???? jest tak rzeczywiscie??????? :ico_olaboga: :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2007-05-22, 16:54 ]
Gosia nie denerwuj sie kochana :ico_pocieszyciel:

julie_377
Umiem skakać na skakance po całym forum

22 maja 2007, 17:09

ja sie na zadne dyski nie zgasdzam :ico_nienie: :-D a probowac probuje zapierrnicza w ta i spowrotem po miezkaniu oczywiscie trzeba go tzrymac ale ostatio to ulubiona zabawa :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2007-05-22, 17:10 ]
a ja sie dzis jeszcze bardziej na s wkurzylam gosia... okazalo sie ze sie ze swoja durna znajoma ze studiow jeszcze umawia bo ona do londynu przyjezdza i oczywiscie nie jak czlowiek tylko za moimi plecami no to bedzie m ial sajgon juz jest tego swiadomy a jak sie z nia spotka to wam przysiegam sie rozwodze bo mam dosc idiotyzmu :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2007-05-22, 17:15 ]
wogole to nie wiem ale cos ostatnio mi we dwojke ciasno :ico_noniewiem: czasem mysle ze wolalabym byc sama z natusiem i mnie s drazni do nieprzytomnosci

Awatar użytkownika
Jasnie Pani :)
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

22 maja 2007, 18:28

przyszlam sie wam pozalic. mam juz internecik w domu i nowego laptopka, ale jakim kosztem.... :ico_placzek: musieli wywiercic dziurke nad drzwiami, zeby kabelek puscic i jakis zarzad bloku (w postai jednej starej baby) zwalil mi sie z krzykiem na glowe, ze dopiero co klatka schodowa malowana, a ja wiercenia i kurzenia sobie urzadzam, ze musze po pozwolenie na takie rzeczy do nichbiegac, ze wynajmuje, wiec do niczego nie am prawa i takie tam. nawet jej nie powstrzymal moj brzuch, ani lzy w oczach, bo ja na babcie starsza od wegla balam sie krzyczec i z bezsilnosci sie poplakalam. co za ludzie.... :ico_olaboga: dopiero co przestalam ryczec i wygladam jak straszny czerwony wieloryb. a chcialam sobie lozeczko ubrac dla dzidzi, a teraz na nic nie mam juz ochoty :ico_placzek:

julie_377

22 maja 2007, 18:34

jasnie pani :ico_pocieszyciel: nie placz nie przejmuj sie stara zlosliwa baba ... ona zazdrosci pewnie wszystkim bo takiej to tylko trumna juz zostala a wy bedziecie miec dzidzie i dopiero babcia bedzie miala hahaha jak jej lucja da w nocy np popalic i co wtedy zrobi hiihiihi nic sie nie przejmuj

Awatar użytkownika
Jasnie Pani :)
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

22 maja 2007, 18:50

wiesz, julie, znieczulica ludzka sie przejmuje, bo duzo osob na klatce bylo i wszyscy pouciekali, nikt jej uwagi nie zwrocil, chociaz po wszystkich bylo widac, ze im glupio, ze baba sie nademna zneca

julie_377

22 maja 2007, 18:57

moze to jakas wiedzma blokowa :ico_olaboga: ale nie daj sie kochana no co ty!!! mnie baba listy kradla i sobie poradzilam i ty sobie poradzisz moc tt niech bedzie z toba!

Wróć do „Pozostałe”