Witam serdecznie, u mnie brzuszek też już coraz większy, nikt nie ma wątpliwości. Zaczęłam kolekcjonować ubrania dla ciężarnych, jeszcze wchodzę w swoje, ale za niedługo będę miała problem. A do pracy trzeba się jakoś ubrać:)
Plastelinka jak wstawiłaś ten suwaczek bo ja nadal nie potrafię. To forum jest bardziej skomplikowane od starego.
ewasiek- nie martw się będzie napewno wszystko dobrze, wszystkie trzymamy kciuki a wrazie czego zawsze możesz się wyżalić tutaj nam a my cię pocieszymy.
Wiecie ddziewczyny po tej diecie lekkostrawnej moja waga zmalała o 2 kg, brzuszek jest nadal ale czuję się lepiej i mam więcej energii. Gdy byłam w 3 miesiącu ciąży, zapisałam sie na kurs prawa jazdy. Teraz mam już jazdy i nawet mi się to podoba. Myślałam że się będę stresować ale podoba mi się to:) Zdecydowałam się bo później bardzo mi się przyda a na koniec roku znów mają być zmiany ale ponoć jakieś drastyczne. Później jak dziecko się urodzi to tym bardziej nie będę miała czas na kurs. Zobaczymy jak mi pójdzie:)
Pozdrawiam