fela
Już śmiało chodzę po forum!
Już śmiało chodzę po forum!

23 maja 2007, 16:38

o boze dziewuchy co wy wypisujecie...... :ico_szoking:
julie_377 napisał/a:
madziorka poczekaj na dziecko u nas bylo idealnie dopoki niepojawilo sie malenstwo mysle ze ciezko facetom zaakceptowc ze nie sa ju najwazniejsi na swiecie dla swoich kobiet i glupieja

to fakt,dziecko wcale nie sprawia żefaceci zmieniają się na lepsze,z reguły jest odwrotnie
cale szczescie ze u nas nic sie nie zmienilo po narodzinach konradka,mysle ze jest nawet lepiej....pawel nigdy nie stawal pomiedzy dzieckiem a mna i nie wypominal ze mam mniej czasu dla niego,bo przeciez to oczywiste ze jest dziecko i wszystko wokol niego sie kreci i ze ono jest najwazniejsze.
a faceci ktorzy podchodza do tego w ten sposob co piszecie to nie mezczyzni tylko rozpieszczone synusie mamusi,ktorzy hajtneli sie chyba tylko dlatego zeby zona im matke w jakis sposob zastepowala i piescila i dogladala...i jeszcze zaspokajala jego potrzeby .doslownie raj....zyc i nie umierac....

mam nadzieje ze ja nie wychowam w ten sposob konrada, ze bedzie on troskliwym,samodzielnym i madrze podchodzacym do zycia mezczyzna... :ico_oczko: :ico_haha_01:

powodzenia dziewczyny z waszymi facetami :ico_oczko:

julie_377
Umiem skakać na skakance po całym forum

23 maja 2007, 16:47

fela to nie dokonca tak... ja mysle ze u nas zaduzo zmian naraz.. i na mnie to zadzialalo i na niego.. :ico_noniewiem: no a klotnie sa wszedzie... s.tez nigdy nie staje pomiedzxy mna a dzieckiem jest cudownym ojcem rtylko niezbyt dorosnioetym mezem hihihi no ale coz jestesmy w tym samym wieku moze o to chodzi :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
FITTNEY
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

23 maja 2007, 17:00

JULIE
no to ja z tej samej gliny lepiona,bo tez nie daruje takich wystepkow :-D

DELFINA a gdzie cie wywialo???

dziewczyny czy ktoras z was ma ochote na spotkanie z innymi mamami -polkami?jak tak to w piatek jets spotkanie o 11
NIEDALEGO Queen Mary's Gardens, W SRODKOWYM KOLE,POLNOCNA CZESC PARKU,NIEDALEKO TEATRU,NA MAPCE NA PEWNO JA ZNAJDZIECIE A FONTTANN ANAZYWA SIE "Memorial to Sigismund Goetze"
Obrazek

[ Dodano: 2007-05-23, 17:16 ]

a faceci ktorzy podchodza do tego w ten sposob co piszecie to nie mezczyzni tylko rozpieszczone synusie mamusi,ktorzy hajtneli sie chyba tylko dlatego zeby zona im matke w jakis sposob zastepowala i piescila i dogladala...i jeszcze zaspokajala jego potrzeby .doslownie raj....zyc i nie umierac....

powodzenia dziewczyny z waszymi facetami :ico_oczko:
sek w tym że on nie wypomina,ale da siewyczuc to że ojciec jet zazdrosny że matka dziecku najwiecej uwagi poswięca :ico_oczko: a mój mąż to fakt,nauczony że wszystko mu mama pod nos podstawia :ico_zly: ja to dopiero po slubie zauważyłam :ico_szoking: i cholernie ciężko te nawyki wyplenic :ico_noniewiem:

DELFINA
maniakogadacz
maniakogadacz

23 maja 2007, 17:34

HEJ KOCHANE, troszke mnie nie bylo bo mam zawrot glowy, w piatek sa moje urodziny a przyszlym tygodniu Mayci i Kuby :ico_haha_01: Umieram z wycienczenia, ja to mam zycie nic tylko sprzatam i sprzatam :ico_haha_01:
Ale fajne zdjecia powklejalyscie :ico_haha_01:
Ja wczoraj tez w nocy tipsy zalozylam tak mnie nakrecilyscie, i zdjecie tez mam juz wklejam.

[ Dodano: 2007-05-23, 17:36 ]
Obrazek
Free image hosting by http://www.holdthatpic.com/

[ Dodano: 2007-05-23, 17:38 ]
Obrazek

[ Dodano: 2007-05-23, 17:39 ]
Obrazek

[ Dodano: 2007-05-23, 17:41 ]
Obrazek

Awatar użytkownika
FITTNEY
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

23 maja 2007, 17:45

hihihi Delfina patrz jakie pazurki mialam zanim zrobilam wczorajsze :ico_szoking: :-D
Obrazek
fiu fiu ale z ciebie lasecZka :ico_sorki: :ico_haha_01: no to masz troche roboty,takie balety przed tobą :ico_oczko:

Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

23 maja 2007, 17:57

Madziorka moj mnie nie zostawia to ja go wypędzam, bo ma komunie chrzesnicy, a on nie chciał jechac, kupilam mu bilet na 3 tyg ale on sie uparł i przebukował wiec bedzie tylko tydzien, drań nie powiedział mi ze przebukował :ico_brawa_01: pozatym nie był w Polsce 8 miesiecy, a ja przeciez rodze za 8 tyg a nie teraz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a ja przytyłam 7 kg w ciazy
Kasik to musi byc super widzziec jak dziecko sie usmiecha :ico_brawa_01:
kobietki tak czytam WAs i czasem rozumiem czasem nie, z tymi facetami :ico_olaboga:
ja jestem po rozwodzie ktory ciezko przeszłam i przezyłam psychicznie i fizycznie :ico_placzek:
teraz jestem z Jackiem i jak tak patrze w stecz to nie wiem jak moglam byc tak glupia ze byłam z tamtym, kłamstwa, zdrady i oszukiwanie mnie, a Jacek???? po prawie 4 latach zwiazku wciaz sniadanie do lozka, wiernosc, uczciwosc, szacunek, robi wszystko zebym ja byla szczesliwa i wierze ze bedzie najcudowniejszym ojcem i mezem ( jeszcze nie jestesmy małżenstwem) na swiecie, moze jestesmy tak ze soba bardzo szczesliwi bo obydwoje patrzymy na zycie w zwiazku inaczej i tolerujemy lub nie zwracamy uwagi na drobne niepowodzenia..... głowy do góry kochane Ci wasi mezowie Was tak naprawde kochaja, :ico_haha_01:

julie_377

23 maja 2007, 18:22

marta moze wlasnie to ze nie jestescie malzenstwem hihi .... ja chyba wolalabym byc bez tego papaierka... glupio sie dalam rodz\inopm namowic no ale coz pozyjemy zobaczymy... :ico_oczko:

lucy23
Trzy tysiące lat minęło...

23 maja 2007, 19:03

julie przyznam ,ze nie dziwie sie ,ze jestes zla o to spotkanie z kolezanka :ico_zly: ja bym sie nie zgodzila :ico_nienie: wiem,ze zaufanie itp ale pod tym wzgledem cie rozumiem

[ Dodano: 2007-05-23, 19:09 ]
marta super,ze po przebojach z pierwszym mezem,masz cudownego faceta :-D :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2007-05-23, 19:20 ]
delfinka wygladasz przeslicznie :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

23 maja 2007, 19:46

Julie ale papaierek nic nie zmienia......
Lucy tez sie ciesze :ico_brawa_01: teraz juz wiem ze nawet po najwiekszej burzy zawsze wychodzi słońce :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
kasi.k
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

23 maja 2007, 20:16

Kasik to musi byc super widzziec jak dziecko sie usmiecha
to najwspanialsze co moze byc :-D
a wkleję wam fotki z usmiechami Viki...
Obrazek

Obrazek

Wróć do „Pozostałe”