Hej laseczki
Wreszci mam chwile zeby do Was zajrzec. Kurcze mojeg malego od wczoraj cos w jelitkach skreca. No i chce byc tylko noszony na rekach, wiec padam na glebe
Nawet zaczal znow mi ulewac i zdarza mu sie to po godzinie picia, wypluwa wtedy taka sline gesta z serkiem
Nie wiem co jest grane, a na to wszystko dostal jakas wysypke
Zmienialam mu plyn do kapieli wiec jest szansa ze to od tego. No ale co z tym ulewanie i brzuszkiem. Przeciez ani wczoraj, ani dzis nie dostal zadnego jablszka, ani jarzynki
Mam nadzieje, ze jutro juz bedzie dobrze.
Maja ja tez mialam problem z hemoroidami
Kupilam w aptece czopiki, one sa bez recepty Hemoral czy jakos tak i powiem Ci ze szybciutko sie ich pozbylam. Teraz tylko sporadycznie jakis tam android sie pojawia
Ale p kilku dniach znika. Slyszalam, ze jak juz sie raz tego nabawisz to potem to powraca, mam nadzieje ze nie
Lemoni jak ja pokaze Ci moje zdjecie to padniesz, nie wiem czy post by sie zalaczyl
Wiec nie przejmuj sie dziewucho, bo wazne to co w srodku, a nie na zewnatrz, a z Ciebie super babka.
No i w koncu czas zabrac sie za pisanie pracy
Juli wracaj szybko. Chetnie bym sie za Ciebie wyspala, ale kto za mnie sie wyspi??
Maju zazdroszcze Ci wczorajszej nocki. Bo moja moto mysz przez dwa dni spala od 19 do 3, a wczoraj juz niestety pobudka na jedzonko o 1
Chyba przez ten brzuch