Awatar użytkownika
Aginka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

25 maja 2007, 07:09

Dzień dobry ....

Obu Nicolkom - życzymy duuuużżżżżżooooo zdrówka i mnóstwo uśmiechu na buziuni ..... :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big:

[ Dodano: 2007-05-25, 07:15 ]
No dziewczyny ... mam stresa - o 6 odwiozłam Kapika i pojechał na wycieczkę ....

Awatar użytkownika
iza
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

25 maja 2007, 07:29

Aginka, witaj
Kapik to duży chopczyk i sobie super poradzi......głowa do góry!!!!

:ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: dla naszych Nicolek: Kristi i Kaolki

Awatar użytkownika
iwonap
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

25 maja 2007, 07:43

hej baboski
:ico_prezent: dla nicolek od kaolci i kristi :ico_buziaczki_big: wszystkiego naj naj naj
aginko twoj kapik to duzy chlopak i swietnie sobie poradzi bez mamy a ty powoli musisz sie juz do tego przyzwyczajac ....no bo niestety niedlugo nastapi moment ze nasze dzieci swietnie sobie poradza bez nas ... :ico_placzek:
ide po jawcie i wracam choc pewnie i tak nie doczytam :) wszystkiego
milego dnia baboski

Awatar użytkownika
iza
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

25 maja 2007, 09:20

a ja dzis do szkoły....i jutro też..ale mi sie nie chce!!!!!!
maggie wracaj do nas!!!!! tesknimy za wami..jak roczek sie udał???

kuopujecie cos dla swoich dzieciaczkow na dzien dziecka???

Awatar użytkownika
Aginka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

25 maja 2007, 09:48

kuopujecie cos dla swoich dzieciaczkow na dzien dziecka???

ja się śmieję że moje dzieci mają codziennie dzień dziecka ... codziennie im coś kupuję .... he he .. a ja ??? zawsze jak jadę sobie coś kupić to wracam z rzeczami dla dzieci ... ale jakby mogłobyć inaczej ... wkońcu jesteśmy mamami .... :ico_haha_01:

[ Dodano: 2007-05-25 ]
Ja mam jutro dzień rodziny u Kapika w szkole .... miałam iść z Malwinką .... ale :ico_chory: jest ....

Awatar użytkownika
Kristi
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

25 maja 2007, 10:07

Dzien dobry mamusie
U nas nocka spoko,pospalysmy sobie z Nicole az do 9 10 :ico_szoking: takze jestem wyspana jak mops,jestem jeszcze troche zmeczona po wczorajszej trawie bo jednak duzo tego bylo ale przezylam i ciesze sie ze mam skoszone.. :ico_brawa_01: Pozatym to u tesciow bylo milo i fajnie,pogralismy sobie ale jakos mi nie szlo.. moze innym razem bedzie lepiej :ico_oczko: A tak ogulnie to fajny dzien sie zaczal i ladna duszna pogoda ze bedzie padac cos tak czuje.. Ale sie opalilam :ico_wstydzioch: jak burak szczegolnie na ramionach... no ale nie jest najgorzej..

Dziekujemy z Nicolcia za zyczonka pto piekne i mile ze pamietalyscie baboski moje :ico_brawa_01:

Aginka nie martw sie bedzie dobrze,napewno Malwonka wkrotce wyzdrowieje trzymam kciuki i tez za to spotkanie rodzinne Kapika tez bedzie fajnie Piekne zdjecia,coreczka sliczna wszystko super.. Pozdrawiam I tak jak mowia dziewczyny Kapik sobie poradzi i bedzie ok,jest madrym i dzielnym chlopcem bedzie ok..

No to ja lece teraz malutka sie zajac juz sobie pojadla a teraz czas na pampersa :ico_oczko:
No to do zobaczenia pozniej,..
Ja dzisiaj musze tylko ugotowac obiadek i wyprac i to wszystko na dzisiaj.. :ico_brawa_01:
Milego dnia wam zycze paaa

diem
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

25 maja 2007, 12:10

hej hej
kilkamy do was razem, bo kourosh nie odstepuje mnie dzis na krok ... ostatnio urzadzamy sobie rodzinne prysznicowanie hihihi:) swietna rzecz ... misiu to uwielbia i rodzice sa czesciej razem i blizej;)
dla uroczych Nicolek og kaoli i /kristi :ico_tort: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent:
Maggie oj tesknimy i my :ico_sorki: wracaj prosze,ale wpierw naciesz sie i mama i sioistrea :ico_haha_02:
aginka ... moj siostrzeniec tez tak bidulek na oskrzeala i gardelko ... strasznie to przezywalismy ... ale uwierz mi malwinka to silna dziewczynka,a ty zuch mama jestes i szybciutko wrocicie do formy :ico_buziaczki_big: a o kapika sie nie martw kochana ... czas powoli odcinac pepowine :ico_haha_01:
malwinka ma cudne oczko takie jak sarenka a co do wagi ... aginko prosze tu nie popadac w kompleksy bo kobiecosc to nie rozmiar 0 a malwinka ma wage ok ... moj misiu tez chbya do 10 juz uderzyl :-D

oj ciezko sie klika z lobuzem na kolanch :ico_noniewiem:
aaaa ... i brawa dla krolujacego matusia :ico_sorki: :ico_brawa_01: :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Kristi
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

25 maja 2007, 13:16

Jestem sobie na chwilke bo mala usnela i moj maz jest tez juz z pracki w domku i oboje jestesmy na kompach hhe kazdy na swoim
Obiadek mam juz gotowy,teraz tylko zjesc :ico_oczko: Pozatym to leci sobie dzien

Iza to ci dopiero Mateuszek.. Taki maly lobuz z niego ale minie mu z wiekiem :-D

Maggie wracaj :ico_sorki: Nabadz sie z mama i dolaczaj do nas spowrotem :ico_brawa_01:

Aginka moja Nicole tez ma wage ciezka po mnie .. nie naleze do chudzinek i staram sie nie przejmowac tym bo az tak strasznie nie wygladam :ico_nienie:

O rety moja coreczka ma juz 10 miesiecy boze jak ten czas leci niemozliwie szybko...
Dzisiaj sobie pojdziemy do kawiarni na lody i uczcimy to swieto naszego malego skarbeczka :ico_brawa_01:

Diem mi tez sie podoba branie prysznicu razem z malutka Nicole jest szybciej i wygodniej najpierw ja sie umyje a potem myje Nicolinke a jak ja sie myje to mala sobie siedzi w tym brodziku i patrzy co ta mama robi :ico_oczko: :ico_brawa_01: :-D :ico_haha_02:Dzisiaj znowu tak wieczorkiem sobie wezmiemy prysznic obie.. :ico_brawa_01: Jakbysmy sie mialy jeszcze z moim meze :-D m prysznicowac to byloby juz troche za ciasno.. :ico_noniewiem: :ico_wstydzioch:

[ Dodano: 2007-05-25, 13:22 ]
Iza my kupimy malej Nicole na dzien dziecka Hustawke tak porzadna i troche drozsza damy ja na ogrodek i bedziemy sie hustac :ico_brawa_01: Teraz tylko trzeba sie troche rozejrzec kazdego dnia malej nie kupuje ale daje jej do skarbonki pieniazki i jak bedzie duza to bedzie miala troche kasiurki... wiadomo ciuszki,czy takie rzeczy to jej kupujemy,albo dostaje lizaczki,czy jakies slodkosci ale wszystko z umiarem bo za duzo slodyczy tez nie jest zdrowe i niszczy zabki.. :ico_nienie:

Awatar użytkownika
Aginka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

25 maja 2007, 14:27

Aginka moja Nicole tez ma wage ciezka po mnie .. nie naleze do chudzinek i staram sie nie przejmowac tym bo az tak strasznie nie wygladam

Ja wyglądam strasznie :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: .... i właśnie jestem na diecie .... i wcale nie przesadzam .... noszę rozmiar ubrań 44-46 :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
iza
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

25 maja 2007, 19:39

czesc baboski
ale dzis upał....masakra!!!!!
oczywiwscie mati mial problemy ze spaniem i wymęczyl babcie ..biedny...zasnal dopiero po 17..obudzil sie po 18...wiec noc zacznie sie u niego ok 22..oj..biedna ja!!!!

[ Dodano: 2007-05-25, 19:41 ]
Mati dzis wszedł sam na tapczan!!!! :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”