Jestem sobie na chwilke bo mala usnela i moj maz jest tez juz z pracki w domku i oboje jestesmy na kompach hhe kazdy na swoim
Obiadek mam juz gotowy,teraz tylko zjesc

Pozatym to leci sobie dzien
Iza to ci dopiero Mateuszek.. Taki maly lobuz z niego ale minie mu z wiekiem
Maggie wracaj

Nabadz sie z mama i dolaczaj do nas spowrotem
Aginka moja Nicole tez ma wage ciezka po mnie .. nie naleze do chudzinek i staram sie nie przejmowac tym bo az tak strasznie nie wygladam
O rety moja coreczka ma juz 10 miesiecy boze jak ten czas leci niemozliwie szybko...
Dzisiaj sobie pojdziemy do kawiarni na lody i uczcimy to swieto naszego malego skarbeczka
Diem mi tez sie podoba branie prysznicu razem z malutka Nicole jest szybciej i wygodniej najpierw ja sie umyje a potem myje Nicolinke a jak ja sie myje to mala sobie siedzi w tym brodziku i patrzy co ta mama robi

:ico_haha_02:Dzisiaj znowu tak wieczorkiem sobie wezmiemy prysznic obie..

Jakbysmy sie mialy jeszcze z moim meze

m prysznicowac to byloby juz troche za ciasno..
[ Dodano: 2007-05-25, 13:22 ]
Iza my kupimy malej Nicole na dzien dziecka Hustawke tak porzadna i troche drozsza damy ja na ogrodek i bedziemy sie hustac

Teraz tylko trzeba sie troche rozejrzec kazdego dnia malej nie kupuje ale daje jej do skarbonki pieniazki i jak bedzie duza to bedzie miala troche kasiurki... wiadomo ciuszki,czy takie rzeczy to jej kupujemy,albo dostaje lizaczki,czy jakies slodkosci ale wszystko z umiarem bo za duzo slodyczy tez nie jest zdrowe i niszczy zabki..