czesc kochane mamuśki!
to oczywiście fizycnie niemożliwe bym odpisała na posty, za co z całego serca przepraszam
na szczęście żadna beze mnie nie urodziła, bo już tego to bym nie przeżyła!
w poniedziałek kuba mi ten net załatwi. a wy skąd macie? tzn,
Jaśnie Pani i
Gosia? TP odpada bo nie mamy telefonu, myslimy o UPC, ale cholera wie, co kuba założy
chciałam wam wkleić zdjęcia mieszkanka, ale zapomniałam pendraiwa z domu.
dzis DZIŃ MATKI w Pl, mam nadzieje, ze pamiętałyście o rodzicielkach?

moja maumunia dostała redsa i bajeranckie korale

Lenusia dała mi bukieci kwiatów i seruszko z czekolady-prezent sponsorowany przez tate
kurde, taka sie czuje do tyłu z tym, co sie u was dzieje, ze mi az mi głupio sie tak wcicnac

no bo kurcze, na bieżąco nie jestem, a tu tyle sie dzieje!
zdjęcia wkleiłyście super, szczególnie rozczula mnie
Vikusia naszej
Kasi, jest słodziutka!
Fela Konrado to jest po prostu dżolo

i Lenka padnie w przyszłości na jego widok...pamiętaj, ze ja w wianie córce ofiarowuje mieszkanie, to niezła partia jest, więc trzymaj mi zięcia
Julie,
Nathan prawdopodobnie został przenoszony w brzuchu jakieś 3 miesiące, bo to niemożliwe, zeby tak wyglądał taki maluszek
Delfinko, a ty i twoja córa to po prostu jesteście jak modleki, tatuś musi was pilnowac
ode mnie bardo szczere choć spóźnione życzenia urodzinowe!!!!!!!!!!!!
dla wszystkich cięzarówek buziaki
dziewczyny, mam nadzieje, ze jak juz złożymy zapotzrebowanie na net to założą go szybko, bo cały czas myśle, co wy tu piszecie, a i ja mam ochote sie pozwierzać
martuchafrost, ja najpierw kładłam lence taką folie na materac, żeby łóżeczka nie posiusiała, a potem prześciaradło flanelowe
mój mąż dzisiaj pojechał na noc na ryby, mnie zaraz tata odwiezie do mieszkania, wykąpę sie z lenką i coś sobie obejrze, na kompie chyba mamy jakies film dawno zgrane, a nie obejrzane

kuba wróci pewnie koło 10 jutro, więc sie wyspie
trzymajcie sie kochane, napisze dzis do Ilonki, to jutro dam wam znac co u niej i kiedy wraca
buziaki, papa!