Awatar użytkownika
Jasnie Pani :)
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

26 maja 2007, 16:39

:ico_olaboga: :ico_olaboga: to ty go juz nie nos na rekach, bo kregoslup zlamiesz :ico_oczko: , dobrze, ze mi ziec zdrowo rosnie :ico_brawa_01: jak tak dalej pojdzie to na koszykarza wyrosnie :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

26 maja 2007, 18:24

hej dziewczyny
Julie super zdjątka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
laski ja znow mam problem..... bo wczoraj kupiłam pościele dla małego i mam prześcieradła pasujące z gumkami i prześcieradła taki flanelowe bez gomek, ona mi w sklepie tumaczyła ze co???? no własnie... ze najpierw przychodza te z gumkami, a potem na to te flanelowe bez gumek????
moze to glupie pytanie, ale ja nigdy łóżeczka nie ubierałam :ico_olaboga: i czy to przykrycie dla dzieciątka na wierzch nie jest za cienkie??????

kaasiaa79
Umiem skakać na skakance po całym forum

26 maja 2007, 19:14

czesc kochane mamuśki!
to oczywiście fizycnie niemożliwe bym odpisała na posty, za co z całego serca przepraszam :ico_sorki:
na szczęście żadna beze mnie nie urodziła, bo już tego to bym nie przeżyła! :ico_oczko:
w poniedziałek kuba mi ten net załatwi. a wy skąd macie? tzn, Jaśnie Pani i Gosia? TP odpada bo nie mamy telefonu, myslimy o UPC, ale cholera wie, co kuba założy :-D
chciałam wam wkleić zdjęcia mieszkanka, ale zapomniałam pendraiwa z domu.
dzis DZIŃ MATKI w Pl, mam nadzieje, ze pamiętałyście o rodzicielkach? :ico_oczko: moja maumunia dostała redsa i bajeranckie korale :ico_oczko: Lenusia dała mi bukieci kwiatów i seruszko z czekolady-prezent sponsorowany przez tate :ico_oczko:

kurde, taka sie czuje do tyłu z tym, co sie u was dzieje, ze mi az mi głupio sie tak wcicnac :ico_wstydzioch: no bo kurcze, na bieżąco nie jestem, a tu tyle sie dzieje!
zdjęcia wkleiłyście super, szczególnie rozczula mnie Vikusia naszej Kasi, jest słodziutka! Fela Konrado to jest po prostu dżolo :-D i Lenka padnie w przyszłości na jego widok...pamiętaj, ze ja w wianie córce ofiarowuje mieszkanie, to niezła partia jest, więc trzymaj mi zięcia :-D
Julie, Nathan prawdopodobnie został przenoszony w brzuchu jakieś 3 miesiące, bo to niemożliwe, zeby tak wyglądał taki maluszek :ico_haha_01: Delfinko, a ty i twoja córa to po prostu jesteście jak modleki, tatuś musi was pilnowac :ico_oczko: ode mnie bardo szczere choć spóźnione życzenia urodzinowe!!!!!!!!!!!! :ico_tort:
dla wszystkich cięzarówek buziaki :ico_ciezarowka:

dziewczyny, mam nadzieje, ze jak juz złożymy zapotzrebowanie na net to założą go szybko, bo cały czas myśle, co wy tu piszecie, a i ja mam ochote sie pozwierzać :ico_oczko:

martuchafrost, ja najpierw kładłam lence taką folie na materac, żeby łóżeczka nie posiusiała, a potem prześciaradło flanelowe :ico_oczko:

mój mąż dzisiaj pojechał na noc na ryby, mnie zaraz tata odwiezie do mieszkania, wykąpę sie z lenką i coś sobie obejrze, na kompie chyba mamy jakies film dawno zgrane, a nie obejrzane :ico_oczko: kuba wróci pewnie koło 10 jutro, więc sie wyspie :ico_oczko:
trzymajcie sie kochane, napisze dzis do Ilonki, to jutro dam wam znac co u niej i kiedy wraca :ico_oczko:
buziaki, papa!

julie_377

26 maja 2007, 19:18

dziewczyny my dzis psotanowilismy wypuscic sie w miasto na balety porzucajac potomka i babcie czuje sie jak wyrodna matka ale i tak mnie to nie powstrzyma :ico_haha_01:
trzymajcie kciuki zebym sie jednym drinkiem nie spila bo wstyd bedzie:)
tak wiec miolej nocki a ja zobacze co sie dzieje w londynie noca
do jutra papapapa

kaasiaa79

26 maja 2007, 19:26

julie_377, zaszalej mamuśka!!! :-D

DELFINA
maniakogadacz
maniakogadacz

26 maja 2007, 20:29

Hej kochane, szybciutkie sprostowanie Maya piwa nie pije, tylko wachala co tam jest i chciala sobie walnac :ico_haha_01: no ale z mezem bylismy na strazy :ico_haha_01:
Kolega sie smial, ze rodzice abstynenci a Cora mu piwo wypic chciala :-D
U nas jakos dzionek zlecial w domku, maz juz lepiej ale nie pracuje do wtorku.
Ja dzis od dziecka mego dostalam kwiaty i kartke na dzien matki z wanna :ico_oczko: co temu memu mezowi z ta wanna strzelilo do glowy??? Ponoc tam spedzam wiekszosc zycia :-D moze to aluzja?
Dziewczyny wczoraj dostalam na urodziny mp3 czy jakos tak, i za Boga nic nie wiem, w instrukcji tyle co kot naplakal, bo ponoc to taki banal z obsluga :ico_olaboga:, nie wiecie czy utwory i zdjecia mozna kasowac w tym urzadzeniu czy przez komputer??? Zgralam wszystkie utwory z kompa i wszystkie zdjecia!!! :ico_szoking: Nie umiem wykasowac, a tych zdjec jest 10.000!!! Pomocy :ico_szoking:

Awatar użytkownika
FITTNEY
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

26 maja 2007, 21:06

Obrazek

[ Dodano: 2007-05-26, 21:55 ]
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
Obrazek

lucy23
Trzy tysiące lat minęło...

26 maja 2007, 22:33

delfinka mozesz wykasowac w mp 3 ,tam powinna byc taka opcja(napewno jest :-D )ale szybciej na kompie...podlaczysz mp 3 do kompa i pozaznaczasz co chcesz wykasowac ...ja tak wole :-D fittney ale slicznie to zrobilas :ico_brawa_01: a to moj balon dzis :-D
Obrazek

Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

26 maja 2007, 22:36

Lucy brzusio nonono !!!!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
a Ty juz z siebie słonia zrobiłas a tu prosze: nie taki duzy :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Jasnie Pani :)
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

26 maja 2007, 23:01

julie_377, wybaw sie za nas tez :ico_zdrowko:
kaasiaa79, no co ty, jak mozesz pomyslec, ze sie wcinasz?ja nawet specjalnie dla ciebie zrobilam dzisiaj na dzialce zdjecie. wieloryba w pontonie :-D a jesli chodzi o necik, to my mamy taka firme, ktora obsluguje stalym laczem nasz blok. A oto trauma w pontonie:
Obrazek
Free image hosting by http://www.holdthatpic.com/

[ Dodano: 2007-05-26, 23:05 ]
kaasiaa79, ja juz mam skucze coraz czestsze, to jak nie chcesz przegapic wylazenia Łucji to podeslij mi swoj numerek komorki na gg i dostaniesz najswiezsze newsy z porodowki :-D

Wróć do „Pozostałe”