asiula26 - Moj tez ryby i ryby ... trzy czy cztery tygodnie z rzedu jezdzil na zawody / miestrzostwa albo wypady po prostu... W dodatku pracuje w wedkarskim i ciagle znosi jakies pachnace zanety, pokrowce, pudelka robali i jakies cudowne wynalazki, ktore maja przyciagac wielkie ryby Głupek ...
Niedzielne po poludnie to takze nasz jedynyczas dla siebie.. Dlatego tez czasami ubolewam nad tym strasznie. Ale ja jestem zona tolerancyjna no i .. Stwierdzilam ze kazde z nas, poza domowymi obowiazkami,ma realizowac siebie i swoje marzenia.. No i staramy sie wspierac wzajemnie w tym wszystkim. Czasami tylko gonie mojego Miska do pomagania mi, ale tak naprawde to ja jestem pedantyczna doprzesady, chyba z nudow.. I onto wie i ja.. I moje chmurzaste chwile złości raczej koncza sie wspolnym smiechem.
Co do motoru to boje sie okropnie.. Ale dobrze ze wraca z motorem na przyczepie, a nie na nim..
Wykancza mnie upał. Leze i zdycham.. Probowalam sie opalac i lezec na balkonie ucząc sie do sesji, ale wytrzymalam niecala godzine i ucieklam. Koszmar
Madziu - kazda z nas ma takie chwile, ze ma dosc wszystkiego. Ale to juz tak niewiele zostało.. Ja non stop snie o Maluchu, pieluszkach, kolorowych rampersach i karuzelkach nad lozko. Stale mam jakies skurcze i wypluwam oczy z przerazenia ze to juz ach.. te nasze brzuchate zycie.. Lada chwila sie skonczy!
Buziaki, lece powycierac kurze i przebrac ciuchy.. Ja juz szykuje stare sukienki na sezon