Mordeczka-ale ten Kacpi sliczniutki i jaki ma apetyt-chyba przerosnie wszystkie kwetniowkowe dzieciaczki
I albo mi sie wydaje albo bardzo podobny do brata jak byl tez taki malutki
Jogobella-Twoja nininua przeslodka!!!Moj maly tez na cycku, wiec nie wiem ile wypija, ale oststnio jak mialam ta wage dla dzidziusiow w domku to zwazylam go przed i po karmieniu i bylo 100 gramm, a niedlugo karmilam bo byl troszke marudny.Mysle, ze jak 100 to i tak miesci sie w normie tego co wypijaja butelkowe dzieciaczki.Musimy umowic sie na pierwsza wizyte w przychodni-ciekawe co powiedza.
Kari-ja jestem tak zakochana w Antosiu, ze dziekuje Bogu, ze nie mam zadnych innych zajec.Nie wiem, czy umialabym zostawic juz go np.z moja siostra.Chyba mi odbija.Musimy to forum miec chyba przynajmniej do ich 18 stek.Bedziecie mnie hamowac, zeby nie zabijac tych dziewczyn, ktore beda moi go chcialy zabrac
Kasik-ja nie odwazylam sie nawet w szpitalu karmic go tym kubeczkiem, bo mialam takie obawy jak TY, wiec wkladam malemu maly palec do buzi i jak on go ssie, to wpuszczam przez ta strzykawke z wezykiem mleczko do buzi i on tak slodko to lyka.Teraz uzywam tej metody tylko do podawania mu odrobiny mleka z ta tabletka z fluorem i witamina D3.I wspolczuje z powodu zeba
Pytanko:Czy Wy tez podajecie ta tabletke???I jak to robic przy karmieniu piersia?