halo, byliśmy u lekarza, właściwie bez zmian, mamy jeszcze dwa specyfiki oprócz wcześniejszych 3 mała wojna przy podawaniu, bananowe jeszcze przełknie, ale takie inne na E (:-P) niet....lekarka mówiła, żeby jeszcze przez 5dni podawać, więc moze sie skończy, na spacery mozemy, ale kto teraz ma ochotę wychodzić, chyba ze wieczorami
Witaj Misiu, wiekszym kujonem to chyba tylko Karola z GD (Karola pozdrawiam, moze dasz sie sprowokować, do wysunięcia nosa zza książek )
Gosiu, Julka to chyba do męża na tym zdjęciu podobna.
Maritta, to Bartek zaplusował tylko zeby nie było na mnie że nie jedziecie
ania29, zdrówka dla małego pudzianka
Mery31, a Kornel jakiejś panny nie poderwał, albo na odwrót? Zapomniałam Ci powiedzieć, ze miałaś super włosy na chrzcinach, ja kiedyś kupiłam sobie lokówkę i.... leży sobie
Jagula, jak to stadnina ogierów? żadnej klaczki? ja chce zdjecia
Kocico, super masz z podróżami...... rozmarzyłam się
wiecie co, moja boi sie jeździć autem, w drodze powrotnej dostałą soczek i nie płakała, ale.... syrena była nie z tej ziemi
[ Dodano: 2007-05-28, 14:27 ]
Zuzia siada ja się położy rękę na jej nogach, lekarka powiedziała ze to dźwignia , powiedziała że jest silna. Moja zaczęła się wdrapywać po wszystkim, jak sie ma ją na rękach to trzeba na bluzkę uważać, inaczej dekolt po pas (mąż się cieszy i dopinguje)