lucy23
Trzy tysiące lat minęło...

30 maja 2007, 13:31

julie nie strasz,bo jak moja mama pojedzie ,to przyjezdza tomka ...i ja juz wiem,ze ona bedzie mnie wkurzac,a jej metody wychowawcze to sa sprzed 30 lat ...i takie glupoty nie raz plecie,ze szok :ico_puknij: bede zaciskac zeby i tyle...przed tomkiem udaje,ze fajnie i w ogole,bo to jego mama w koncu,wiec wiadomo...ale jego ona tez czesto wkurza hi hi ona sie ze mna spierala ,ze w uk robia lewatywe i w ogole wszystko wie najlepiej :ico_haha_01: ale niech jej bedzie,jakos wytrzymam,mysle,ze jak bedzie ,to gora miesiac hi hi

kaasiaa79
Umiem skakać na skakance po całym forum
Umiem skakać na skakance po całym forum

30 maja 2007, 13:53

lucy23, nie chcesz robic mężowi przykrosci? ale dobra żona :ico_oczko: jak przyjezdza do nas kuby babka to ja juz tydzien przed mięsem rzucam :-D nie znosze baby i tyle, teraz ma przyjechac za 2 tygodnie, na 3 dni i mam zamiar ją na balkonie trzymac :-D
o madziorka hihi, wstała :-D czesc mamuska! :ico_ciezarowka:
Jasnie Pani :), ja męża nie będzie to dzown do mnie! a zresztą dasz rade, na poczotku mluchy tylko robią kupy, jedza i spią :-D
fela, od 15 maja nie pracuje w przedszkolu, bo tam bylam na zastępstwo, teraz pracuje tylko w swietlicy szkolnej, a juz tak sie do kaski przyzwyczailam wiekszej :ico_noniewiem:
lenka, jesli chodzi o sikanie, to nadal oddaj mocz w pieluche, zresztą te swoje bobki też :-D nocnik co najwyzej na glowe zaklada i to wszystko, zero postepow :ico_oczko:
a w pl, nie jest źle-malo tego, no my moze az tak nie, ale nasi znajomi to dopiero tzrepia kasiure :-D , ale męzowi tez nie truj, bo sie bedzie wściekał :ico_oczko:

ja sie biore za obiad, tzn, za jedzenie obiadu, mam nadzieje, ze na mini-mini jest jakas fajna bajka, bo tak to lenke z lyzką po pokoju ganiam :ico_oczko:

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 maja 2007, 14:00

dziewczyny wiecie gdzie w uk mozna kupic jakies fajne chusty do noszenia maluszkow?????
na ebuyu nie moge znalezc nic interesujacego... i nie wiem jaka zakupic.. szmaciana czy taka a la torba jak ta: http://www.allegro.pl/item198270609_car ... mnie_.html

cena jest super bo oryginalnie kosztuje ok 180zl :ico_szoking: :ico_szoking:

[ Dodano: 2007-05-30, 14:03 ]
kasiu no wstalam... do poludnia sobie sypiam... wychodzi ok 11-12 godzin... !!! to co lubie najbardziej.. wreszcie sobie pospie.. a brzuszek mi nie przeszkadza i bąbęlek spac mi pozwala... takze ogolnie happy jestem na maxa!!!!! hihi

[ Dodano: 2007-05-30, 14:20 ]
http://www.allegro.pl/item188888371_chu ... atis_.html

ta mi sie bardziej podoba
:ico_noniewiem:

gosia888
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 maja 2007, 14:42

kasia79 a tak sie zastanawialam czemu nie w pracy jestes tylko sie byczysz.
A co z praca? Skladasz gdzies indziej bo swietlica to 1/2 etatu tak?

lucy23

30 maja 2007, 15:10

kasiaa staram sie nie odzywac na temat jego mamy,ale zdarza sie,ze cos wtrace zlosliwie i nie raz jest awantura :ico_haha_01: ale to jak mam zly humor :ico_haha_01: tak to staram sie nie odzywac hi hi przeciez on sam dobrze wie,jaka jest jego mamuska upierdliwa ;)mowil,ze tylko przy jego ojcu byla ,,aniolem,, hi hi ale niestety juz nie zyje :(

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 maja 2007, 15:41

zmykam zaraz do lekarza (polozna za tydzien) . po drodze mam tk max... :-D :-D :-D wiec chwile mnie nie bedzie... tym bardziej ze kawalek tam ide... (30min)
buzka papa
odezwie sie jak wroce

Awatar użytkownika
kasi.k
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

30 maja 2007, 16:06

hej slicznotki :-D

Ja wreszcie mam troche czasu na TT po baaaaaaardzo ciezkim wczorajszym dniu i wcale nie lepszym dzisiejszym do poludnia :ico_olaboga: ale o tym poźniej...

Jasnie Pani najbardziej się martwiłam, że przegapię twój poród :ico_olaboga: dobrze, że Łucja jednak się troszke wstrzymała i moge być na biezaco w akcji :ico_brawa_01: a z sukieneczkami to fakt - teraz saleję, no ale odbijam sobie te całe 9 miesięcy kiedy nie wiedziałam kogo tam w brzuszku nosze :ico_haha_02:

Fela moja "kruszyna" ważyła 3990g jak się urodziła, a w piątek miała już 4820g :-D no i juz zarezerwowana dla kwietniowego chłopaka :-D z dobrymi koneksjami, bo tata lekarz a mama pracuje w banku, hihi :-D

no i d.... nie pamiętam nic więcej co pisałyscie :ico_zly: coraz gorzej z moim mózgiem, a podobno tylko w ciazy szare komórki nawalają :ico_zly: no nic, to napisze wam najpierw co u nas sie nadziało, a potem was doczytam, porobie notatki i poodpisuje...

lucy23

30 maja 2007, 16:10

kasik abylas w kinie?? madziorka daj znac jak wyniki ? ale napewno dobrze ,skoro ci listu nie wyslali :-D

fela
Już śmiało chodzę po forum!
Już śmiało chodzę po forum!

30 maja 2007, 16:16

lucyale ty to zloto kobietka jestes....ja to jak kaska miesem rzucam na niektore osoby z p rodziny i to przy nim.on wie ze ich nie lubie i jakos nie robi mi awantur z tego powodu.w sumie bez powodu ich nie lubie....i pawel zgadza sie ze mna.

jasnie panita barcelona to z tej nowej pracy jasnie pana?tzn ze juz na dobre w pl urzedujecie i do uk nie wracacie?
kobieto rob wszystko zeby do piatku urodzic ,jasnie pana zatrudnij i niech uzyje wywolacza :ico_oczko: bo inaczej chlop w barcelonie wszystkie paznokcie z nerwow pozjada :ico_oczko: ale chyba sama nie bedziesz,ktos z rodziny pojdzie z toba na porodoke?jak nie to dzwon po kasie :ico_haha_01: z nia i jej tekstami napewno bolu od smiechu nie poczujesz :ico_oczko: :ico_haha_01:
zarty zartami trzymaj sie wielorybku(jeszcze) :ico_oczko:

pogon jasnie pana niech w barcelonie sukieneczek nakupuje fajowych,mowilas ze nie masz

kasiasmacznego :ico_obiadek: konrad tez tylko przy bajce je :ico_noniewiem: a siku i nr drugi tak samo jk lenka w pieluche :ico_noniewiem: a slyszalas ze nathan i tomek to do nocnika.az wstyd ze ze mnie taki len i dziecko nie ucze :ico_wstydzioch:

gosia jak tam budowa,fundamenty juz stoja?a i gdzie ta fotka tomka z mina.....

Awatar użytkownika
kasi.k
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

30 maja 2007, 16:19

no naprawdę źle z moim rozumkiem, bo zapomniałam o najwazniejszym :ico_puknij: :ico_olaboga: SLICZNIE DZIEKUJEMY ZA WSZYSTKIE ŻYCZONKA DLA VIKUSI :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Niestety miesięcznica Viki nie była dla nas szczesiwym dniem. Nie będe sie rozpisywać co i jak, bo z kilka stron by to zajęlo, ale w skrócie... Vikula wczoraj po każdym jedzonku wymitowala i robila bardzo rzadką kupke co przerazilo mnie na maksa, ale połozna po konsultacji telefonicznej stwierdziła iz czasami tak dzieciaczkom sie zdarza... ale po południu Vikula do tego wszystkiego nie chciała jeśc :ico_szoking: widac bylo, że jest głodna, ale po kilku łykach zaczynała niewyobrazalnie się drzeć i wypluwac smoczek :ico_olaboga: od gdzieś 16 płacz był już prawie non stop i niczym sie go nie dalo uspokoic, nadal nie chciala jeść itd. w koncu koło 19 pojechalismy z nia na pogotowie... po wielu badaniach, pytanaich itd. okazało się, że moja córcia jest.... okazem zdrowia i nic fizycznie jej nie dolega (tzn. nie ma żadnej infekcji, choroby itd.).... i ostatecznie postawiono diagnoze, że ma KOLKĘ i stad ten płacz (a raczej wrzask)... wrócilismy wiec do domu koło 22 :ico_szoking: mała z tego płaczu nam usnęła a ja siedziałam i ryczałam razem z moją mama :ico_placzek: no bo jak to kolka i tak to wyglada to tragedia :ico_placzek: a z jedzeniem lekarz stwierdził, że jak nic nie tknie do rana to mam wracac na pogotowie, ale na szczescie o pólnocy moje dziecko zjadło jakies 60ml mleka i az do tej pory je (odpukac w niemalowane)...
A dzisiaj ja poszłam do dentysty z moim parszywym zebem i okazało się, że tak skubany przez ciązę się popsuł od korzeni, że nie ma innego wyjścia jak go wyrwac :ico_placzek: bo nic już go nie uratuje :ico_placzek: i tak oto od godziny 10 rano jestem uosobieniem powiedzenia "szczerbata Kaśka" :ico_placzek:

[ Dodano: 2007-05-30, 16:21 ]
Lucy w związku z powyzszymi tragediami z kina wyszły nici :ico_placzek: ale jest jeszcze szansa, że jutro nam się uda...

Wróć do „Pozostałe”