Mordeczko-ja bym sie tez nie przejmowala polozna-jak masz ograniczyc-jak tyle pije to widocznie potzebuje.Maly mojej siostry do roku tez taki mial apetyt i za kazdym razem siostra slyszala od pediatry, ze jest za gruby.I co?Teraz ma 5 lat i chudy jak szczypiorek.
Syla i Kamelek-ja bym sie bala spirali, bo sa przypadki , ze i tak zachodzi sie w ciaze, a to jednak obce cialo w macicy.Moja kolezanka w Polsce dostala taki zastrzyk od gina, ktory na pol roku zabezpiecza przed ciaza.Moze lepiej takie cos.
Jogobella-no to niezle-juz okres.Szczerze, ja tez juz myslalam, ze mam bo pojawila sie krew, ale tylko troche, wiec nie wiem czy cos nie tak, bo juz koncowka pologu i tu nagle troche krwi.Chyba musze zadzwonic do lekarza.
Basik i IM-gratuluje suwaczkow.
Teraz czekamy na zdjecia.
U nas pogoda tak wredna, ze kisimy sie w domu juz prawie tydzien.ja chce sloneczka!!!
[ Dodano: 2007-05-31, 13:33 ]Justynat-ja tez jestem niezorganizowana, sterta do prasowania mnie straszy a ja wole sie tulic do mojego kruszka
Kasik-co z Toba, cos sie nie meldujesz?
Dziewczny, szukam firmy produkujacej zabawki z drewna-moze slyszalyscie o jakiejs porzadnej?Ja nie chce kupic ich zabawek, tylko znajoma chce zlecic produkcje.Jak cos wiecie to dajcie mi znac-bede wdzieczna