Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

31 maja 2007, 12:30

Jasnie Pani a powiedz no mi ktory to szpital???? bo jak moja siora rodzila w Poznaniu to im jazde zrobiłam, meczyli ją 38 godzin, gnoje wiec jak pojechalam tam to moja siora mowila, ze juz nigdzie sie ze mna nie pokaze :ico_olaboga:
fakt faktem przesadziłam, ale nikt nie bedzie nękał mojej rodziny :ico_zly: tym bardziej ze w koncu po tylu godzinach jej cesarke zrobili, a mała miała tylko 3 pkt ( za to teraz chyba ma 100 bo nie idzie za nią nadążyć :ico_szoking: )
Fela nimfomanka !!!!! :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig:

[ Dodano: 2007-05-31, 12:32 ]
Fittney a Ciebie kobietko gdzie wywiało???? nie kochasz juz nas :ico_placzek:

[ Dodano: 2007-05-31, 12:35 ]
a ja 10 min temu w sklepie bylam i laski mi musiały krzesło dać bo mnie tak w pół zgięło, ze myślałam ze rodzę, nie wiem dlaczego , pzreciez jeszcze tyle czasu mi zostało :ico_olaboga: strasznie bolało, ale teraz juz jest oki

gosia888
Cyber rusałka
Cyber rusałka

31 maja 2007, 12:53

Fittney pisalas do mnie na gg?
Bo sie zastanawialam czy to ty czy sie ktos podszyl pod ciebie.

[ Dodano: 2007-05-31 ]
Obrazek

DELFINA
maniakogadacz
maniakogadacz

31 maja 2007, 13:15

Dzien dobry!
Jestescie NAJUKOCHANSZE NA SWIECIE :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
wszystkie razem i kazda z osobna! :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:
Maya zachwycona jak jej cos na ekranie lata :ico_haha_01:
Na szczescie czuje sie duzo lepiej, choc noc byla ciezka. O 14 zaczynamy impreze! Zdjecia obiecuje jeszcze dzis wkleic! Szkoda, ze nie bedzie Was wszystkich u nas.
STO BUZIAKOW OD NAS DLA WAS.

[ Dodano: 2007-05-31, 13:20 ]
Fitney ja wszystko mam jesze z Polski.
uciekam pa pa

lucy23
Trzy tysiące lat minęło...

31 maja 2007, 13:30

dzwonila do mnie pani z social security i tez sie dziwila,ze oni to do mnie wyslali,a nie do nich :ico_puknij: i teraz ja im musze ta forme wyslac,tzn mojemu pracodawcy i dopiero oni odesla...a im to miesiac zajmuje,bo na tamtej formie byla data sprzed miesiaca :ico_puknij: ja nie wiem kto w tym mariocie pracuje :ico_puknij: napisalam do nich list i wsadzilam forme,bo nie chce tam isc i sie denerwowac,bo wiem,ze baba z HR bedzie mi kity wciskac jak zwykle...napisalam ,ze maja to wypelnic i do social security odeslac ,a nie do mnie...a babka z social security mowi,ze im nawet koperte wlozyla,zeby odeslali...nienormalni :ico_puknij:

[ Dodano: 2007-05-31, 13:32 ]
ja juz do tego hotelu napewno nie wroce,bo tam wiecznie jakis problem...nie wspomne,ze powiedzieli,ze ja 4 tyg bylam chora,co jest nieprawda,bo bylam chora 3 tyg,a potem mialam holidaya :ico_puknij:

[ Dodano: 2007-05-31, 13:38 ]
kasiaa maja tu balagan,to im trzeba przyznac :-D albo ja mam pecha hi hi

julie_377
Umiem skakać na skakance po całym forum

31 maja 2007, 13:54

oj kochane o balaganie w uk mi nie mowcie.... widzicie co aj mam z praca :ico_puknij: kurde... ja juz po fryzjerze :) oczywiscie u polki bylam mam za rogiem hihihihi
solarium tez extra znalazlam i tanie i nawet mgielki zapachowe na twarz i cialo mi pryskalo hahahah
fela ja cie bidulko rozumiem... mnie tez pewnie dzis wieczorem czeka jakis sex.. teraz to juz dwa razy dziennie :ico_puknij: i jak ja mam to wytzrymac... raz dxiennie to jeszcze moge ale dwa :ico_haha_01:

kaasiaa79

31 maja 2007, 14:16

julie_377, ja na dwa rzy dziennie to sie godze od wiekiego święta :-D kurde tez bym poszla sie posmażyć, ale nawet nie wiem gdzie w tej dzielnicy jest solarium, na razie tylko spożywke zlokalizowalam :ico_oczko: chociaz ja to rzadko chodze, raczej dla towarzystwa :ico_oczko:
DELFINA, no to udanej imprezki, a na zdjęcia czekamy z niecierpliwością, ucaluj Mayusie!!! :ico_oczko:
Fitney, ale wasza pierwsza chatka w UK, wiec na pewno oprocz wygód masz i sentyment do miejsca, wiele mamusiek przezd tobą zmienialo mieszkanka i jako ssie przyzwyczaily :ico_oczko: dasz rade, jak mus to mus, a jak nie my to kto? :-D chociaz wiem, ze perzeprowadzka to trudna sprawa, my tylko od rodzicow na mieszkanie sie niedawno wyprowadzilismy, a smutno i przykro mi czasmi i teraz, ze juz tam nie mieszkamy :ico_noniewiem:
lucy23, ty to masz kobitko pecha! mam nadzieje, ze juz sie wszystko z tym maternity niedlugo wyprostuje.

lenka zasnęla, a ja sobie obiadek odgrzewam, bo przy niej nie mam czasu nawet zjesc :ico_noniewiem: zrobie sobie takie ćwiarteczki ziemniaka smażone-pychaotka, my mozemy jesc smażone wszystko :ico_oczko:

Awatar użytkownika
FITTNEY
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

31 maja 2007, 14:18

Fittney pisalas do mnie na gg?
Bo sie zastanawialam czy to ty czy sie ktos podszyl pod ciebie.

[ Dodano: 2007-05-31 ]
Obrazek
tak :-D nie chcesz darmowych pampkow??? :ico_oczko: mi net zanika co mi najbardziej w gg dokucza bo wiadomosci nie dochodza :ico_placzek:
ja mam fryzjerke w domku :-D wlasnie przyszla i mi wloski robi :-D a ja se klikam

kaasiaa79

31 maja 2007, 14:22

Gosia o co chodzi z tymi teletubisiami gejami? ja jestem do tył... madziorka cos wspominala, ale ja i tak nic nie wiem, a wczoraj w zetce albo rmf fm podali, ze pinki winki nie jest transwestytą :ico_szoking: :-D o co chodzi???? :ico_oczko:

Awatar użytkownika
FITTNEY
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

31 maja 2007, 14:33

[ Dodano: 2007-05-31, 12:32 ]
Fittney a Ciebie kobietko gdzie wywiało???? nie kochasz juz nas :ico_placzek:

[ Dodano: 2007-05-31, 12:35 ]
a ja 10 min temu w sklepie bylam i laski mi musiały krzesło dać bo mnie tak w pół zgięło, ze myślałam ze rodzę, nie wiem dlaczego , pzreciez jeszcze tyle czasu mi zostało :ico_olaboga: strasznie bolało, ale teraz juz jest oki
oj mam nadzieje ze juz w porzadku bo groznie to wyglada z opisu :ico_olaboga:
a ja mam mase problemow,ciagle cos i nie mam jak na kompie siedziec :ico_placzek:

gosia888
Cyber rusałka
Cyber rusałka

31 maja 2007, 14:49

http://www.wprost.pl/ar/?O=107223
kasia wejdz tutaj i poczytaj ogolnie chodzi oto że rzeczniczka praw dziecka oskarża twinky winky o homoseksualizm bo nosi damską torebkę i chce wycofac bajke z telewizji.
Niezle co?

Fittney chce ale nie widzlalam zadnego linku i tak sobie pomyslalam czy czasem ktos mi zartu nie zrobil zebym kliknela w jakis link a tam wirus by na mnie czekal. A nie mozesz na forum dac tego linku?

Wróć do „Pozostałe”