julie_377
Umiem skakać na skakance po całym forum

31 maja 2007, 14:51

o co chodzi z tymi darmowymi pampersami fittney??? jak za darmo to ja tez chce hihihihi
ej zartujecie z tymi teletubisiami co? powiedzcie ze to zart bo padne... :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

31 maja 2007, 15:01

MAYECZKO NASZA DAMO KOCHANA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Z OKAZJI URODZINEK BUZIACZKI,DUZO GOSCI I PREZENCIKOW !!!!!! I WESOLEJ ,SZCZESLIWEJ RODZINKI!!!!! :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:
:ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: [/b] :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:
:ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: [/b] :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:
:ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent:

lucy ciezka nocke mialas, ale cos dzialo w koncu wiec teraz na nudy nie narzekaj hihi gimnastyka w sam raz przed porodem :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

kasia gratuluje temperamentu dzikiej kochanki!!!!! hihi :-D

jasnie pani a nie mozesz rodzic w krakowie???? ty jestes dzielna i twarda babka i jestem pewna ze dasz rade.... tylko pamietaj zeby mamie wstydu nie robic hihi :-D

gosia swietny haslo z tetetubisiem :ico_smiechbig:

no niedawno zwloklam sie z lozka... spac poszlam wczoraaj pozniej, bo zaczytalam, sie na necie .... a dzis poczytalam jeszcze w lozku.. zjadlam sniadanko i oto jestem...

i fotelik dzis przyszedl :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

gosia888
Cyber rusałka
Cyber rusałka

31 maja 2007, 15:04

julie to niestety nie zart. A pozniej sie dziwic ze zagranicą z nas sie nabijają.

MAdziarka wklejaj fotelik.

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

31 maja 2007, 15:21

fotelik i wozek ten sam kolor i firma... hihi
pomaranczowe hihi
fotek jeszcze nie robilam... :-D

gosia888
Cyber rusałka
Cyber rusałka

31 maja 2007, 15:21

fittney zaintrygowalas mnie pieluszkami darmowymi i poszukalam w internecie. I wiesz co znalazlam ciebie piszącą na noworodku.
No i z pieluch nici bo ja w uk nie mieszkam.

Awatar użytkownika
Jasnie Pani :)
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

31 maja 2007, 15:23

jasnie pani a nie mozesz rodzic w krakowie???? ty jestes dzielna i twarda babka i jestem pewna ze dasz rade.... tylko pamietaj zeby mamie wstydu nie robic hihi
teraz to ja sie martwie, zeby jak sie zacznie, to do tego najblizszego zdazyla. dziecko sie na swiat nie wybiera, maz w sobote o 5 rano wyjezdza, sama bede, a porod zwykle sie w nocy zaczyna. chyba nawet bede musiala sie sama wywyiezc do szpitala, bo podobno karetki nie mozna do porodu wzywac....
juli, fela i kasia jestescie zboczone :-D ja nie figlowalam od miesiecy :-D

fela
Już śmiało chodzę po forum!

31 maja 2007, 15:39

dziewczyny ja dzisiaj gotuje...moze jak p sie naje to da mi dzisiaj spokoj a jak nie to jasnie pani sie oberwie,bo nie dosc ze gotuje i tyle czasu w kuchni to jeszcze sex...nie wyrobie.... :ico_noniewiem: gulasz ale jak zwykle nie wyszlo tak jak powinno bo raz sos za rzadki jak woda albo tak gesty ze lyzka stoi :ico_wstydzioch: no i wez tu gotuj szlak trafia.

gosia daj linka do tych darmowych pampersow ,tez chce....jak dasz to ci wysle :ico_oczko: :ico_haha_01:
madziorka no super ze doszlo wszystko :ico_brawa_01: maluszek juz moze wychodzic :ico_haha_01:

fittneyja podczas mojego 6 letniego pobytu w uk chyba z 10 razy sie przeprowadzalam z roznych powodow....i nawet to polubilam bo za kazdym razem nowe miejsce, otoczenie,ludzie...cos innego...i wszystkie miejsca lubilam jednakowo...i odrazu w ten sposob poznalam wiele akatkow londyny te ciekawsze i te mniej...tak wiec nie martw sie bedzie dobrze,najgorsze jest szukanie ale poradzicie sobie :ico_oczko:

:ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_tort: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :509: MAYCIU KOCHANA DUZO ZDROWKA ,USMIECHU WIELKIEGO, PISKOW, WRZASKOW I ZADOWOLENIA Z PREZENTOW ZYCZA CIOTKA ELA I KONRADO

julie_377

31 maja 2007, 15:40

ja tez chce pampersy!!!!!!!!! :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Jasnie Pani :)
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

31 maja 2007, 15:40

lucy chodzi o MatB1 form? jesli tak, to maja racje, sama powinnas to zaniesc do pracy, a oni to powinni odeslac do angielskiego odpowiednika ZUS-u. ale nie przejmuj sie, bo za to dostaniesz wyrownanie od momentu od ktorego powinni ci wyplacac maternity, wiec nagle troche grosza wpadnie :ico_brawa_01:

fela

31 maja 2007, 15:41

jasnie pani to moze pofigluj i malenstwo szybciej wyskoczy jak zobaczy tego weza to sie wystraszy :-D :-D

Wróć do „Pozostałe”