madziorka ja juz mam wszystko zalatwione z jobcentre...payslipy odeslane,formularz maja,ja im list tez juz odeslalam...z nimi wszystko ok,tylko pracodawca namieszal,bo ja mialam zwolnienie na 3 tyg od lekarza i job centre wyslalo do nich formularz,ktory moj hotel mial wypelnic i do nich odeslac....i byloby po sprawie...tyle ,ze HR wyslal formularz do mnie i to nie wypelniony

a ja nic zrobic nie moge,bo wszystko juz im wyslalam...pani poradzila mi,zebym wyslala im formularz z powrotem (pracodawcy) bo oni musza go wypelnic...wlasnie dzis wyslalam i napisalam im list jak to maja zrobic,bo to jakies glaby sa

dwie panie z socilal security office do mnie dzwonily,bo juz miesiac czekaja na ten formularz,daly im nawet koperte zwrotna....ja nie rozumiem jak mozna byc takim ciemnym ...przeciez to jest ich praca
[ Dodano: 2007-05-31, 16:32 ]
jakbym nie miala tego zwolnienia,to byloby juz po sprawie....oni powiedzieli,ze ode mnie juz nic nie chca,bo wszystkie papiery w komplecie,tylko od pracodawcy....ehhhh ....czuje,ze znow miesiac bede czekac....
[ Dodano: 2007-05-31, 16:35 ]
fela nie wiem wlasnie co on robi,ale po wczorajszym alarmie bzika dostal

i krocze mnie troche boli

jak on tak sie wierci
madziorka super,ze humorek wrocil i fotelik przyszedl